Thy Art Is Murder – Morgenfest med et træt band

Foto: holmsgaard_photography

Efter lidt rokeringer i programmet tidligere på måneden, var det blevet Thy Art Is Murder, der skulle åbne Helviti scenen torsdag.

Man kunne godt frygte at det ville være så som så med fremmødet, efter et publikum, der havde givet den gas på flere måder dagen før – men heldigvis blev denne frygt manet i jorden, for der var et pænt fremmøde – og folk var klar til at tage imod tømmermænds-kuren fra scenen.

Det hele startede med at det var Vengaboys, der bragede ud af højttalerne – og dette bekom åbenbart metalfolket godt, for der blev danset fint med på “We Like To Party”.

Foto: holmsgaard_photography

Publikum fik startet en pit allerede fra andet nummer. Folk var imponerende nok også klar på at crowdsurfe fra morgenstunden – og publikum var med til at holde festen kørende – Thy Art Is Murder spillede rigtig fint, men det var ikke megen bevægelse bandet kom med – det var lidt synd, for det kunne have løftet koncerten til et helt andet niveau – ja, publikum var så klar at der også opstod en ro-pit undervejs.

Foto: holmsgaard_photography

Setlisten var sammensat af en række greatest hits – men også en del nyere numre, som folk måske ikke helt kendte  – men folk kunne klart genkende (og synge med på) numre som “Destroyer Of Dreams”, “Godlike”, “Death Squad Anthem”, “Make America Hate Again” og Puppet Master.

Tekst: Martin Hildebrandt