Anmeldelser fra marts 2024

Suicidal Angels – Thrash

Så er du til thrash på den gode gamle måde? Ja, det er måske lidt et trickspørgsmål, for hvem er ikke det? Ja, så går man bestemt ikke skævt i byen med Suicidal Angels.

Klik på cover for anmeldelse

Suicidal Angles – Profane Prayers

Ashes Of Billy – Stoner / Grunge

Så anbefalingen herfra er at holde øje med disse knægte – få hørt albummet – nyd at der er unge mennesker, der gerne vil musikken –  og så håber vi også at kunne fange dem live snarest.

Klik på cover for anmeldelse

Ashes Of Billy – Obscene

Puteraeon – Horror Dødsmetal

Så kender man Puteraeon på forhånd, så er det en ren no-brainer – bare se at få hørt albummet – og kender man ikke til bandet, så er dette en rigtig fin anledning til dette – og så er det også bare et stærkt dødsmetal album.

Klik på cover for anmeldelse

Puteraeon – Quindecennial Horror

Vicinity – Prog Metal

Skal man prøve at beskrive bandet lyd, så bliver det en fin blanding af noget fra Threshold, Circus Maximus og ikke at forglemme Dream Theater – og så alligevel slet ikke – bandet har deres helt egen lyd – og den opleves bedst ved at lytte til den – så se at få smidt albummet på.

Klik på cover for anmeldelse

Vicinity – VIII

Judas Priest – Heavy Metal

Et band som Judas Priest vil altid være svære at komme udenom – og det er bestemt ikke blevet lettere efter deres seneste album, der ikke kun er for inkarnerede fans – det er også for nytilkomne, der ønsker at opleve ægte heavy metal for fuld udblæsning.

Klik på cover for anmeldelse

Judas Priest – Invincible Shield

Apathist – Melodisk Heavy Metal

Så er du til den gode melodiske heavy metal lyd – du ved den der gode fra 80’erne – hvortil der er lagt lidt mere nymodens metal lyd, ja, så er dette album helt sikkert et du skal give en afspilning – og så kan du i øvrigt godt forvente at du får lyst til at skrue op – og ikke mindst trykke på repeat – for det er et album man sagtens kan tåle at høre flere gange i streg – stærk debut drenge!

Klik på cover for anmeldelse

Apathist – Bred In Captivity

Skullclub – Hardrock / Punk

Skal man summere op – så har Skullclub begået endnu et godt album – og kender man dem ikke i forvejen, så kan det kun gå for langsomt – der vil helt sikkert være noget, der vil tiltale de fleste – og gør så også jer selv den tjeneste at få set dem live – for der er de virkelig i deres rette element.

Klik på cover for anmeldelse

Skullclub – Kaptajn Overdrive

Deception – Melodisk Dødsmetal

Så er du til melodisk dødsmetal – fra et band, der formår at få masser af andre ting indarbejdet – herunder nogle rigtig fine symfoniske og orkestrale elementer, ja, så skal du helt sikkert give disse nordmænd en chance.

Klik på cover for anmeldelse

Deception -Daenacteh

Furor Gallico – Folk Metal

Så er du klar på noget folk metal iblandet lidt mere ekstreme elementer – leveret af et band, der bare lyder godt og sammenspillet, så skal du helt sikkert give dette album en chance.

Klik på cover for anmeldelse

Furor Gallico – Future To Come

Holler – Hardrock

Så er stærkt debut album fra Holler – hard rock på den helt rigtig måde –  og et album der klart gør at man ønsker sig mere fra side – så selvom vi lige har fået dette album, så står man reelt kun tilbage med et spørgsmål: “Hvornår kommer det næste?”.

Klik på cover for anmeldelse

Holler – Reborn

Grayscale Season – Metalcore

Så herfra kan jeg kun anbefale albummet hvis du er til metalcore – og især den der gode svenske lyd fra Göteborg-området. Så giv albummet en lytter – jeg er sikker på at det ikke bliver den sidste.

Klik på cover for anmeldelse

Grayscale – Feel Something New

Vlad In Tears – Gotisk Metal

Med et band der består af så kompetente musikere, fint afstemt omkring den stærke vokal – gør at man ikke får lyst til at skippe et eneste nummer – og når man når enden af albummet, så er det jo oplagt at trykke på repeat knappen – for det kan fint tåle endnu en afspilning.

Klik på cover for anmeldelse

Vlad In Tears – Relapse

Municipal Waste – Thrash

Albummet er måske mest til folk, der i forvejen er fan af (eller i det mindste kender dem godt) – og det er en fin mulighed, for lige at få hørt nogle lidt andre numre fra bandet – og meget sjovt når man hører disse at lægge mærke til hvordan bandet har udviklet sig musikalsk sidenhen – men kender man ikke bandet på forhånd, så kan man også fint starte sin rejse her.

Klik på cover for anmeldelse

Municipal Waste – Tango & Thrash

Alterium – Power Metal

Så er du til powermetal med symfoniske elementer og stærke præstationer over hele linjen, ja, så er dette helt sikkert et album du skal give en lytter – der så helt sikkert vil blive til flere.

Klik på cover for anmeldelse

Alterium – Of War And Fames

Sonata Arctica – Power Metal

Kender man Sonata Arctica på forhånd er det en ren “no brainer” at dette album skal have en lytter – og kender man dem ikke, så er der her en glimrende mulighed for at få rettet op på dette – og er man så til powermetal af den slags, hvor der er fine symfoniske elementer med i det hele, ja, så skal albummet da helt sikkert have en lytter. 

Klik på cover for anmeldelse

Sonata Arctica – Claer Cold Beyond

Atrophy – Thrash

Så skulle du sidde derude og kunne huske Atrophy fra dengang – og drømmer du om en “Violent By Nature” volume 2 – ja, så er dette helt klart albummet for dig – og kender man ikke bandet, så er dette også et rigtig fint sted at stige på – for det er god thrash – og hvem elsker ikke det?

Klik på cover for anmeldelse

Atrophy – Asylum

Lords Of Black – Heavy Metal

Så er man til heavy metal, der på samme måde er true imod de originale helte – men så alligevel formår at vise nogle af de nyere elementer ved heavy metallen – et album der klart anbefales – men pas på – for det kan godt blive vanedannende – og en afspilning er ikke nok.

Klik på cover for anmeldelse

Lords Of Black – Mechanics Of Predacity

Lutharo – Melodisk Dødsmetal / Power Metal

Så for lige at opsummere, så er dette et rigtig godt album – og er man til det melodiske dødsmetal – med en twist af noget powermetal undervejs, så er dette klart et album der anbefales herfra.

Klik på cover for anmeldelse

Lutharo – Chasing Euphoria

Hartlight – Symfonisk Metal

Så er du til det symfoniske metal, leveret med stærke arrangementer – med et strejf af powermetal, ja, så er dette helt sikkert et album for dig – og så måtte jeg da lige undervejs dobbelttjekke om det nu var rigtig nok at det var debutalbummet – og jo, den er god nok – det er deres debut – men bare en stærk en af slagsen.

Klik på cover for anmeldelse

Hartlight – As Above, So Below

Avralize – Metalcore

Albummet anbefales klart til alle, der er til metalcore, hvor der undervejs også trækkes fine referencer til nogle ting fra 00’erne og 10’erne – det er et rigtig stærkt debutalbum – og herfra håber vi da på mere fra bandets side fremadrettet.

Klik på cover for anmeldelse

Avralize – Freaks

Ghøstkid – Metalcore

Med 11 sange presset ned på 37 minutter og den skarpe sammensætning af numre, så vil “Hollywood Suicide” være nem at gå til for de fleste – der vil være flere genkendelige ting – og især hvis man er til Electric Callboy (Eskimo Callboy) – og syntes at musikken godt måtte være lidt tungere, så er dette helt sikkert et album for dig – ellers er det faktisk også et ganske udmærket metalcore album, så man behøver egentlig ikke at have den store for kendskab til bandet, bare få albummet sat på og nyd musikken.

Klik på cover for anmeldelse

Ghøstkid – Hollywood Suicide

/ Hildebrandt & Fravn