Stor dansk stemme vender tilbage.

W't'M pressebillede - fravn_photography

Michael Bastholm Dahl, kendt for sin kraftfulde præstation som frontmand i thrash metal-mestrene Artillery over et årti, slår sig nu sammen med W’t’M i et par gæsteoptrædener. W’t’M, som oprindeligt stammer fra kernen af det danske Metal Cross, har allerede gjort sig bemærket med singlerne “Sorry”, “Moments of Light” og “A Symphony of Brilliance”. Disse hårdtslående metalnumre med høj energi og fængslende melodisk vokal af den italienske sangerinde Marica Moire har nydt markant airplay udenfor Danmarks grænser i over 30 lande.

Næste Single:

“Cold Has Come” Fjerde og næste single fra W´t´M bliver ”Cold has come” med netop Michael Bastholm i front.Det er en genindspilning af A.D.T´s dansksprogede nummer fra 2011 ”Kold og bitter” ,som bl.a. havde Per Johansson (Ex-Fate) på vokal. I denne engelsksprogede version viser Michael Bastholm, at han er tilbage, og når nummeret er slut, hersker der ingen tvivl om, hvorfor han har opnået sin status. Det er en magtdemonstration i rockvokal.

Om Produktionen:

Som med de tidligere singler er “Cold Has Come” produceret af Andreas Linnemann, der også har arbejdet med BAEST og Metal Cross.

Hvad Kommer Derefter?

W’t’M hviler ikke på laurbærrene. Med momentum bygget op, er de snart klar med yderligere tre numre. Ét af disse er igen med Michael Bastholm – denne gang også som tekstforfatter – på “For the Sake of It All”. En hurtig rocker, der kan få lytteren til at tænke på Deep Purple eller Pretty Maids. Den anden single, “Eternal Echoes”, bliver sunget af den smukke og sensuelle Carmen Grandi. Hendes stemme, en skarp kontrast til Bastholms rå og flamboyante vokal, fanger essensen af W’t’M’s hårde og bløde kendetegn i en fortælling om at tale med de døde. Italienske Marica Moire, hvis betagende vokal allerede har været en nøglefaktor i W’t’M, vender tilbage på det nummeret, “There Is Only One”. Dette nummer er en hyldest til den progressiv rock, som definerede lydlandskabet i 1970’erne, kombineret med W’t’Ms evne til at fusionere klassiske rockelementer med deres karakteristiske nutidige lyd.

Hold Øje Med W’t’M

Med denne spændende blanding af talent og energi er W’t’M bestemt en gruppe at holde øje med. Følg med for mere musik, der lover at ryste den danske metalscene.

W’t’M pressebillede – fravn_photography

/ W’t’M pressemeddelelse