Death To Aarhus – d. 16. september – Voxhall

Vi bringer i samarbejde med vores venner hos Ranchor Metalzine, anmeldelser fra udvalgte koncerter ved Death To Aarhus, der foregik på VoxHall d. 16. september.

Anarchy Zone

Bandet spiller thrash og det gør de godt – og med masser af glæde, der smitter af på publikum. En anden der strålede på dagen, var bandets nye bassist, Lars Schneider Sørensen, der fik live debut. Det slap han faktisk helt fint fra. Og det var selvom han, ifølge ham selv, kun har øvet fire gange med de andre. Så vi glæder os til at følge ham fremover.

Klik på billede for anmeldelse.

Anarchy Zone

KILLING

Der var masser af aktivitet i pitten og der blev crowdsurfet lidt her og der. Der blevet sunget/skrålet/råbt med på flere af numrene – især “Don’t Get Mad, Get Evil” – der jo er blevet kendt som bandets store “syng med hit”, hvilket også var tilfældet denne lørdag.

Klik på billede for anmeldelse.

KILLING

Death to Seattle

På mange måder er en koncert med Death to Seattle et regulært kaos angreb – mere end det er en koncert. Den overordnede stil af bandet er vel grunge, men der er så mange løsslupne elementer undervejs, at det nok kan være svært helt at sætte dem i bås. Bandets kaos stil lod dog til at tiltale publikum, der stadig var med på fællessang.

Klik på billede for anmeldelse.

Death to Seattle

Svartsot

Publikum var ikke gået kolde endnu. Heller ikke selv om det havde været en lang dag med allerede fem koncerter. Der kom hurtigt gang i publikum og pitten. Og fordi genren var lidt anerledes, så var der nu regulær kædedans i pitten. Vi fik også en relativ stor “ro-pit”, hvilket passede rigtig fint ind i Svartsot’s fortællinger fra scenen.

Klik på billede for anmeldelse.

Svartsot

/ Bysted & Fravn