COPENHELL 2017 – Dag 1 – en dag SOAD’s tegn

Hold nu kæft en fed første dag på COPENHELL!!!

Vejret var stort set med os hele vejen. Det var først efter midnat at vor herre for alvor åbnede op for sluserne.

Inden da havde en dag gået med musik, godt humør og dejlige mennesker i højsædet. Vi fik alt det gode fra dagens program. Alt fra Hard Rock med Inglorious, over et svensk lokomotiv i form af In Flames.

Der var Gangster-Rap Metal med et hav af politiske undertoner fra Prophets Of Rage. Her udeblev den helt store åbenbaring synes jeg. Godt nok kunne de brage igennem, men et eller andet sted synes jeg de var lidt malplaceret på en Heavy Metal festvial.

Festivalen er fyldt med fantastiske mennesker. Både alle de frivillige med det kæmpe arbejde de gør, til publikum der tydeligvis er her for at nyde 3 fede dage i helvede. På denne første dag så vi ikke optræk til ballade nogen steder. Udelukkende glade og festklædte mennesker i deres fedeste outfit.

Aftenens uden diskussion største hovednavn, System Of A Down gik på scenen kl. 22.30. De fremførte intet ringere end en helstøbt og gennemført magtpræstation. Fuck nu af, de var røvfede. Tiltrods for at de vel ikke har lavet en ny plade siden midten af nullerne, var de velspillende og i total hopla. Det var jo nærmest en greatest hits koncert, med alle de fede sange der kom som perler på en snor.

System Of A Down er noget mega underligt musik, men hold nu kæft det holder bare hele vejen. Deres koncert var vel nærmest det man kan kalde cirkusforstilling i tunge riffs og skønsang, tilsat alt det fede og mega underlige og finurlige som de bare er så pisse gode til.

TAK COPENHELL for en helt fantastisk første dag. Vi glæder os til de næste to dage!!!