THEORY – Release Party – The Art of Evil

I går aftes var vi til Release Party på debut albummet fra det Aarhusianske band THEORY. Lad os med det samme slå fast, at det var dæleme en aften med power på.

Eneste minus vi kunne sætte på aftenen var, at den blev præget af forsinkelser fra start. Allerede det første supportband Stone Cadaver var mere en 15min forsinket. Det blev ikke indhentet i løbet af aftenen. Tvært imod. Aftenens hovedpersoner fra THEORY blev mere end 30min forsinket. Og da undertegnede desværre havde en bagkant på aftenen, nåede jeg desværre ikke det fulde sæt.

Men men men…… Når det er sagt, så var det sgu en fed aften. De to support acts, Stone Cadaver og Impaler trykkede den virkelig max af. Ud over forsinkelser fik de sgu solgt sig godt på denne THEORY aften.

Kl. lidt over 23.30 gik aftenens hovedpersoner på. Jeg kunne lave en anmeldelse igen af deres numre på debut albummet ”The Art of Evil”. Men det vil jeg ikke gøre igen. Søg tilbage i vores anmeldelser og find den på vores hjemmeside. For hvis jeg skulle anmelde det igen, ville det blive en tro kopi. Deres album ”The Art of Evil” er virkelig et røvfedt album hele vejen gennem. Jeg tog til denne koncert for at se om de så også kunne føre det ud i livet live. Og det kan jeg svare ganske kort på: JA!!!

De spiller ganske enkelt pisse fedt live også. Kun et enkelt par numre virkede en lille smule sammengnidret, og svær at finde hoved og hale i. Men om det nok mere var lydmanden der fuckede lidt op har jeg en ide om. Og det kom da også til udtryk under et par guitarsoloer, som var svære at høre for publikum.

Men gutterne kan dæleme spille sammen. De gjorde det som havde de spillet sammen de sidste 10 år. Virkeligt stærkt og professionelt.

Og så har THEORY sgu gjort lidt af et scoop og fået Nicklas Sonne fra DEFECTO med på vokal. Den mand kan sataneme synge og samtidig interagere med publikum som en garvet Hetfield. Til trods for at Sonne var ramt på stemmen, efter at før nævnte DEFECTO varmede op for Rammstein i Horsens dagen før, lykkedes det ham rimeligt godt at brage gennem denne aftens THEORY sætliste.

Og hermed vil jeg så gerne lige lave et OPRÅB til folk i København. Den 3. juni afholder THEORY endnu engang Release Party. Denne gang bliver det på High Voltage, hvor de får support af Downfall og Wasted. Der er fri entré, så der er bestemt INGEN gyldig grund til ikke at dukke op og opleve dette fede band.

Jeg ved godt at det er svært at spå om fremtiden, men skal jeg alligevel prøve, så har jeg en stor forventning til THEORY. Genren er fed, og de gør det stort set til perfektion. Sååååå…. COPENHELL, hvis I læser med her, så er det frem med kontrakten til næste års festival!!!

En ting er sikkert…. Jeg skal til flere THEORY koncerter……