W’t’M – Nyt interessant dansk musikprojekt

MELODIØST METAL UDENGRÆNSER


W’t’M er et nyt band projekt som er blevet til på tværs af landegrænserne.
Bandets sangerinde, Marica Moire, er fra Italien, mens de øvrige musikere (Peter Mogensen, Michael Steen Sørensen og OleQuist) er danske. Via en fælles kærlighed for det amerikanske band Dream Theater, opstod forbindelsen i en musik gruppe på nettet.


Udbuddet af musik i dag er voldsomt da bands selv kan oploade- og udgive ting.
Der er meget tilgængelig, hvorfor det også sværere at få nogen til at interessere sig for ens musik og mange gange ender det med, at bands bruger mere tid på markedsføring end på at komponerer- og spille musik.
W’t’M’s ambition er, at det skal handle 100% om musik som man føler for og det skal være sjovt at spille. Som eksempel er guitarsoloen på næste nummer indspillet før noget andet, for at soloen får mest frihed.


Inspiration til musikken er hentet fra bands som Amaranthe, Nita Strauss, Noapology, Art Nation, Tonight Alive, Kamelot og Halestorm, tillagt mange års kærlighed til den hårde ende af musikken.
Motivationen for at lave mere er stor- og målet er at udgive en EP i slutningen af året.
Første single udspil ”Sorry” blev udgivet 28.4.23 af Popshit Recordings.
Nummeret er produceret af OleQuist og mixet/masteret af Andreas Linnemann som nok er mest kendt fra sit mangeårige samarbejde med danske BAEST.


Mere info om bandet kan ses på www.wtmband.dk, Facebook, Instagram, Youtube og TikTok.

/ Pressetekst / W’t’M