Ingen sommer uden metal på Fyn!!

Foreningen Cirkus Metal er stolte af præsentere en ny og unik oplevelse!!!

D. 13 og 14 august 2021 afholder Foreningen Cirkus Metal deres første sommerforestilling. Den lille forening er rigtig stolte af, trods Corona at har fået mulighed for at afholde denne forestilling på dyreskuepladsen i Ringe. Med stor hjælp fra Fjordager Scenen og i et tæt samarbejde med Fåborg/Midtfyn kommune, kan de over disse to dage præsentere et spændende musikprogram med et bredt udvalg af dansk metal musik, krydret med cirkusartister, og selvfølgelig i et flot cirkustelt!

Formanden for foreningen Palle Laursen udtaler:
”Vi har alle savnet at kunne få en fantastisk live oplevelse det sidste år, og vi er derfor ekstra stolte af, at vi som ny forening, kan samle et så bredt og spændende program. Det er med sommerfugle i maven at vi for første gang slår vores telt op, men vi har allerede oplevet en super flot modtagelse af vores koncept, da vi afholdte vores efterårsforestilling i oktober. Vi kan kun sige at denne var en forsmag på hvad vi har tænkt os at præsentere i Ringe og vi har oplevet en stor hjælp fra mange, som vi skylder en kæmpe tak, for at kunne gennemføre dette..”

Foreningens booking team har igennem det sidste lange stykke tid, fået fat i meget bred musik inden for metal genren, og ud over lokale bands, som PowWow of Disorder og Terrorpy, er der også velkendte navne som Killing fra Grenå, Cor Vacante fra Esbjerg, de unge drenge fra Galge, Emberray fra Fredericia og flere bands fra Sjælland, der vil komme til Fyn for at rykke i teltstængerne. Heriblandt de gamle veteraner fra Wasted, et nyt band som Lamentari, de fantastiske Ethereal Kingdoms, alt dette får man lov til at opleve, sammen med nogle rigtig dygtige artister.

Bookingteamet, som består af Christian Jensen og Hans Christian Jacobsen udtaler:
Christian: ”Jeg har arbejdet med at få et bredt fredagsprogram, hvor jeg både har lokalt, men også arbejdet med at få oplevelser som både er nye på Fyn og som kan samle et bredt metal publikum. Jeg har også fokuseret meget på det visuelle og så har jeg arbejdet med at skabe en cirkusoplevelse som er helt nye på Fyn”.

Hans Christian supplerer: ”Lørdag er med samme indgangsvinkel som Christian, at alle kan få en unik musik- og cirkus-oplevelse, og vi har også tænkt meget på at vores gæster skal få en særlig oplevelse, udover det man normalt oplever i vores musikunivers, så derfor har vi denne dag valgt at krydre det med oplevelser som man ikke må gå glip af…”