Infirmities – Death ´n´Roll Doom

Et nyt band har set lyset i den danske metal undergrund. Hvem er de? Hvad vil de? Vi har taget en snak med bandets guitarist Sune Borring (tidligere Deadflesh).

I har gået lidt ude i kulisserne og arbejdet på noget nyt og spændende. Et nyt musikprojekt – Infirmities. Kan du fortælle lidt mere om hvilken musik genre I leger med?
 – Hej Johnny. Først tak for din interesse i at skrive lidt om os. Vi er allesammen glade for old school metal, og mener at vores musik bedst vil kunne betegnes som Death´N´Roll Doom, lidt al la Entombed´s Wolverine Blues møder Metallica´s Load. Personligt elsker jeg selv de 2 skiver. 

Du har tidligere fortalt mig, at I kan anses som et slags bryllupsband, bestående af noget nyt, noget gammelt, noget brugt, og noget lånt. Kan du uddybe det en smule 🙂 Hvem er folkene bag Infirmities?
-Hæhæ, ja vi er jo, næsten alle nogle gamle rotter i faget……. Vi har Thomas A. G. Jensen på vokal, han synger jo også i Saturnus, så han er jo “lånt”……….Så har vi min nye bedste ven på bass, Anders Poulsen, han er hel ny i band sammenhæng, så han er den “nye”. Så er der trommeslageren, som er Jesper Saltoft, som var den første trommeslager i Saturnus, så han er jo “brugt”. Endelig er der mig selv………..jeg er alderspræsidenten i bandet og er jo så “gammel”….og mon ikke der er nogle i bandet der stemmer blåt. Der af navnet “bryllupsband” 😉

Det lyder som en interessant kombination med medlemmerne i bandet, og genren i bevæger jer indenfor. Hvad kan jeres kommende publikum forvente når Infirmities kommer ud til spillestederne? Hvordan vil I eventuelt prøve at skille jer ud fra mængden?
-Jeg ved ikke lige hvor meget vi vil skille os ud, men vi vil i hvert fald være super velforberedte og spille et fedt sæt. I øjeblikket er vi i gang med at lave og opbygge numre. Enten har jeg et par riff med eller har på forhånd sendt en video med et fuld nummer. Det øver vi så og ændre lidt på, indtil vi er tilfredse. Det er en fed process som jeg har savnet i mange år, næsten helt tilbage til dengang jeg selv spillede i Saturnus sammen med Thomas A. G. og Jesper. I dag har vi dog alle meget mere erfaring som tydeligt kan mærkes når vi opbygger et nummer. Dog havde vi en sjov episode med et nummer som Anders og jeg havde opbygget under den store nedlukning i corona perioden. Vi syntes selv at det var blevet fedt, indtil Thomas gik lidt i tænkeboks og derefter klippede det fuldstændigt fra hinanden og satte det samme på ny. Hold da op det blev fedt 😀


Nu er vi jo blevet lidt nysgerrige. Hvornår kan vi forvente at der kommer materiale ud som vi kan lytte til, og i hvilke format??
-Der har jo været og er stadig corona. Vi har haft flere datoer oppe og vende men har ikke fundet en vi alle kan på endnu, men hey, vi får jo lavet flere numre, så muligvis kan vi indspille et fuldt album til efteråret………….Vi indspillede et par numre sidste år som vi har sendt lidt rundt til både venner og lidt branchefolk. Dem blev der taget godt imod og nogle har vist større interesse, så vi er selv spændte på hvad fremtiden vil bringe, også efter at vi ligesom bliver et “officielt band”.

 
Nu begynder landet jo at åbne lidt op igen, og spillestederne kommer i gang. Kan vi forvente at se Infirmities ude på landets spillesteder henover efteråret og vinteren?
-Ja, en god ven spurgte os ret tidlig i vores opstart om ville spille på en nystartet festival, det er Cirkus Metal på Fyn. Det glæder vi os alle til. Det er den 14. august på den gamle Midtfyns Festivalplads. Den 4. september spiller vi så vores anden koncert, som er en klub koncert på spillestedet Richter i Gladsaxe. Det er sammen med Killing og Lipid. Der er flere jobs på tegnebrættet, som forhåbentlig bliver officielle i nær fremtid.

 
Hvad er planerne for Infirmities. Hvilke visioner har I?
-Planerne er at komme ud og hejse flaget og spille nogle koncerter. Vi ville have haft lavet en 7″ single, men det er simpelthen for dyrt. Dog har vi fået lavet 2 slags t-shirt, patch og klistermærker som folk jo er velkommen til at købe, enten via vores facebookside eller ved vores koncerter. 2022 skulle også gerne blive året hvor vi tager til udlandet og spiller koncerter. Jeg håber at folk vil tage godt imod os, og er friske på noget nyt musik. Like gerne vores facebook side, infirmitiesDK eller skriv til os på infirmitiesdk@gmail.com


Tusind tak for snakken. Vi kan godt fornemme, at dette bliver interessant, og vi ser meget frem til at høre, og ikke mindst se jer derude.
-Tak for din tid Johnny, vi ses derude…….Husk, vi spiller gerne til dit bryllup 😉

INFIRMITIES er:

Thomas A.G. Jensen – Vokal

Anders Poulsen – Bass

Jesper Saltoft – Drums

Sune Borring – Guitar

/ Fravn