Dagens Video -Angstskríg – “Skyggespil”

ANGSTSKRÍG ER KLAR MED DERES ANDEN SINGLE ‘SKYGGESPIL’

Den danske black-metal duo ANGSTSKRÍG præsenterer idag deres anden single og titelnummeret ‘Skyggespil (feat. Attila Vörös)’, fra deres kommende album der udkommer d. 28 maj gennem Despotz Records. Se den tilhørende musikvideo nedenfor. 


“Som både titelnummer og albumåbner er ‘Skyggespil’ under et enormt pres. Denne udmærkede melodi indfanger imidlertid en række af de grundlæggende elementer i en eklektisk, men dog særegen opskrift – smagfuldt garneret af Attila Vörös”, uddyber bandet. 

Den pandemiske muld er ikke ufrugtbar. Så mens meget er gået i stå, tager andet sin spirrende begyndelse. Dog har fortællingen om ANGSTSKRÍG rødder i en fjern fortid. Hvor en fælles mentor i en tidlig alder tager duoen under sine vinger. Under mentorens kyndige vejledning lærer de to at spille; at optræde; at være kunstnerisk nysgerrige; at udtrykke dem selv; at udfordre egne og andres grænser og overbevisninger. Nok er de spæde skridt små, men de er stadig de første på duoens musikalske rejse. Og selvom livet adskiller de to og tager dem ad hver deres livsbane; hvor en går ad kundskabens vej og den anden ad underholdningens, der mister de aldrig hinanden, og tanken om at genforenes ligger aldrig fjernt. Så efter nye dramatiske omvæltninger i deres respektive tilværelser samt årtiers høstning af uvurderlige erfaringer er tiden moden til at skabe, hvad man nu kender som ANGSTSKRÍG.

‘Skyggespil’ er allerede tilgængelig på alle streaming tjenester. 

Pressetekst / Elevation PR