Prime Is Coming 2020

PRIME IS COMING er tilbage.
Den omrejsende metalfest til fordel for velgørenhed, er tilbage for 4. gang i træk. Sidste år gav Prime Collective 100.400 kr. til Ronald Mcdonald huset, hvilket bragte velgørenheds beløbet op på +200.000 kr., fordelt over 4 år. Line-up i år består udelukkende af Prime Collective bands, og tæller sværvægtere som MØL, Aphyxion og The Interbeing, der i år spiller ekstra lange headliner set. Et evt. overskud gives i år til Sandholmlejren, Sjælsmark og Avnstrup asylcenter.

Vi har fået denne udtalelse fra manden bag Prime Colletive, Mirza Radonjica:
“Jeg har selv boet på et asylcenter i 4 år fra 1992 til 1996 da jeg flygtede til Danmark. Vi boede fire mennesker på 12 kvdm hotelværelse i 4 år, i en utrolig svær situation. Jeg kender alt til situationen og hvor svært det er. De midler vi kan give til asylcentrene vil være fokuseret omkring børnene og deres trivsel. Pengene vil således gå til legetøj, og aktiviteter til glæde og gavn for børn der er flygtet den lange vej til Danmark”.

PRIME IS COMING foregår denne gang over 4 shows henover Februar måned. Prime Collective er Danmarks førende musikselskab inden for dansk heavy. Selskabet har siden 2016 udgivet nogle af de stærkeste udgivelser inden for heavy inkl. Møl, Aphyxion, Defecto og Cabal.

Datoerne er som følger:
7. Februar – Beta, København
8. Februar – Beta, København
28. Februar – Sønderborghus, Sønderborg
29. Februar – Stakladen, Aarhus