Steel Panther – Amager Bio d. 26. januar

De nærmest legendariske Steel Panther var endnu engang i Danmark. Denne gang var det i forbindelse med deres “Heavy Metal Rules turné”. Og det skete på Amager Bio i København.
Med sig havde de Wayward Sons som support.

Jeg må med det samme sige at jeg aldrig havde hørt Wayward Sons før denne aften. Så jeg vidste ikke hvad vi havde i vente.
Bandet kom ud med deres debutalbum “Ghosts of yet to Come” i 2017.
Efterfølgende har de lavet yderligere et album der udkom i slutningen af 2019. “The Truth Ain’t What it Used to Be” hedder albummet.
Det var en flok energiske herre der indtog scenen. Det er god gedigen Hardrock, rock n roll de disker op med. Og det er af den meget energiske slags vel at mærke.
Frontmand Toby Jepson havde publikum med fra start. Både hans optræden og og super fede vokal gjorde ham interessant fra start. Han var tæt flankeret af en meget livlig Nic Wastell på bas, samt Sam Wood, der prydede deres numre med lækkert energisk guitarspil. Bag dem havde de Dave Kemp på keyboard, samt Phil Maartini på trommer.
Wayward Sons var et spændende bekendtskab der klart skal lyttes lidt mere til. Og så var de en god og meget livlig opvarmning til aftenens hovednavn.

Klokken slog ca. 21.10, og Steel Panther gik på scenen til kæmpe jubel fra et tæt på udsolgt Amager Bio.
Jeg vil lige kommentere på Amager Bio. Til dem der ikke har været der endnu, kan det klart anbefales. Stedet er super fedt bygget op. Har du ikke lyst til at stå i det tæt pakkede område foran scenen, er der flere niveauer i salen, hvor man kan stå, og stadig have et rigtig godt udsyn til scenen. Fedt bygget op…. Masser af udskænkningssteder, samt forholdvis hurtig adgang til gaderobe efter koncerten.

Nå, men tilbage til Steel Panther.
“Eyes of a Panther” og “Let Me Come In” som begge er af lidt ældre dato blev starten på en fest, med god musik og masser af jokes langt under bæltestedet.
Steel Panther er en generel fornøjelse af se på og studerer. De udstråler en kæmpe glæde for det de laver. De har hele tiden god kontakt til publikum, og man keder sig aldrig i løbet af deres koncert.
Det var tydeligt at alle de fremmødte var inkarnerede Steel Panther fans. Der blev skrålet godt og grundigt med på de fleste omkvæd.
De to stærkeste numre fra det nyeste album fungerede også rigtig fedt live. Her taler vi selvfølgelig om “All I Wanna Do is Fuck (Myself Tonight)” samt “Fuck Everybody”. De gik rent ind hos publikum, og der blev storskrålet “FUCK FUCK” igennem disse numre.
Sidste gang Steel Panther gæstede Danmark, nærmere betegnet Train i Aarhus, havde de et par bekendte ansigter på scenen. Bekendte hvis man ved hvem Tained Lady er vel at mærke. De var oppe at synge med på et par numre.
De var også til stede i salen denne aften, hvilket Michael Starr og Satchel hurtigt opserverede. De opserverede i hvertfald hurtigt frontmand i Tainted Lady Michael Catton’s “overordenlige lækre” kæreste med nogle “Awesome titties”.
Michael Catton og hans kollega i Tainted Lady var igen med på scenen og sang med på et par numre.
Vi vil ikke komme for meget ind på alle de fantastiske perversiteter der foregik under koncerten. Det kan ikke beskrives med rette. Det skal opleves.
Men vi må sige at pigerne denne aften i Amager Bio ikke fik flashet mange bryster. Dem der før har været til en Steel Panther koncert, ved jo nok at der kommer et bryst eller flere frem under koncerten. Det høre sig ligesom med. Men i Amager denne aften, var pigerne lidt kedelige 😉
Vi må se om pigerne i Aarhus er bedre, når Steel Panther endnu engang vender tilbage til Danmark den 25. juni. Denne gang bliver det nemlig igen på Train i Aarhus.
Efter et enkelt ekstra nummer, som var det kultagtige “Gloryhole” var festen slut.
Vi gik derfra med alle forventninger forløst. En lækker måde at tilbringe sin søndag aften på.
Tak til Amager Bio… Og tak til Steel Panther.

/ Fravn & Antonsen