Junkyard Drive – Sin & Tonic – album anmeldelse

Junkyard Drive

 • Kris: Lead Vocal
 • Birk: Lead Guitar/Backup Vocal
 • Banjamin: Rhythm Guitar/Backup Vocal
 • Mikkel: Bass
 • Claus: Drums/Cowbell

Sin & Tonic

 1. If You Wanna Rock Me
 2. Bone Dry Jessie
 3. Drama Queen
 4. Natural High
 5. Take it All
 6. B.A.D.
 7. Danger Zone
 8. Stone Cold Lady
 9. Geordie
 10. Slave to Technology

Der findes den fedeste Blues. Der findes den fedeste Rock, og der findes den fedeste Funk. Mixer man disse ting sammen i ét album, så har man det nyeste udspil, ”Sin & Tonic” fra danske Junkyard Drive.

Vi har her på redaktionen siddet og rocket med på hele albummet flere gange nu. Så nu var det på tide at lave en anmeldelse af det. For at få alle generationer med på ideen bag Junkyard Drive’s lyd, kan vi vel nævne alt fra Mothers Finest til Airbourne. Kort sagt: ”Sin & Tonic” er et røvfedt album, fuld af Rock n’ Roll og fest. Altså den type fest med fart, spænding, beers & babes…

Ikke ét sted, på albummet, kunne vi sætte fingeren på noget, hvor vi syntes vi skulle være kritiske. Det er bare en fest at lytte til ”Sin & Tonic”. Alt fra up-tempo numre som ”Bone Dry Jessie”, til total stoner rock/blues i nummeret ”Natural High”. Sidstnævnte nummer er en personlig favorit. Det sparker sataneme røv. Det er bare super godt sammensat og perfekt produceret. Deres lyd er generelt professionel, og så ligger guitarsoloerne jo bare i verdensklasse.

Og så bliver vi nød til at fremhæve en hårrejsende udgave af det gamle Gasolin nummer ”Langebro”. Junkyard Drive’s udgave er døbt ”Geordie”, og foregår på engelsk, men det er tydeligt at hele produktionen er lavet med dyb respekt for originalen. ”Geordie” er blevet en flot blanding af gamle Gasolin’s lyd, kombineret med Junkyard Drive’s unge vildskab. Fantastisk nummer!!!

Som konklusion kan vi kun varmt anbefale Sin & Tonic” med Junkyard Drive. Specielt hvis man er til Funky Blus/Rock, så er dette album et MUST!!!

Under artiklen kan I se video til ”Geordie” samt ”Drama Queen”.