Diretone – kommende Album – Random Spins, Fortune Turns

Diretone:

 • Lars Hørning: Bas & Vokal
 • Brion Wekin: Trommer
 • Patrick Ajasso: Guitar
 • Patrick Grønbæch Christensen: Guitar

Random Spins, Fortune Turns:

 1. King’s Head
 2. Astray
 3. Misery Sound
 4. A New Dawn
 5. Under The Afghan Sun
 6. Random Spins, Fortune Turns
 7. Wrong
 8. Sylvia
 9. Ten Years
 10. Race Against Time

Diretone udgav deres hårdtslående debut-album i 2011. Dengang var det en gang beskidt stoner metal, med et godt mix af funky lyd og trashy riffs. Sidenhen er deres fanskare stødt vokset. Ikke kun i Danmark har man fået øjnene op for Diretone. Det store udland er også begyndt at åbne øjnene for kvartetten. I 2013 blev bandet inviteret til ”Meet in Beijing” Artist Festival for at spille et par shows på Chaoyang Stadium og Mai Live House.

I 2014 udgav Diretone 2 videoer, hvoraf den ene er ”Drawn to Life” fra deres debut-album, og den anden er singlen ”Triggered” som udkom i 2014.

Nu har de så lavet opfølgeren til deres debut-album. Det nye album, der forventes released til sommer, har fået titlen ”Random Spins, Fortune Turns”.

Diretone beskriver dem selv som et Groove/Metal band, med et tykt organisk udtryk. Men efter at vi har lyttet til deres kommende album, vil vi gerne tilføje Funky Stoner, Beskidte og dystre, Melodisk Hardrock, og ikke mindst at de er nogle Moderne Trashere.

Deres nye album kommer til at indeholde mange facetter af hvad de har at byde på rent musikalsk.

Vi kan varmt anbefale at man investere i ”Random Spins, Fortune Turns” når det udkommer til sommer. Specielt hvis man har en forkærlighed til monster tunge riffs, Funky/Groovy/Stoner Metal, med en flot autoritær vokal.

Albummet starter ud med ”King’s Head”, som efter min mening er lidt svært fordøjeligt. En lidt rodet affære, med nogle rodet sammensætninger i overgangene. Det kommer aldrig til at fungere helt.

Men herefter skal jeg love for at de får rådet bod på den lidt uheldige start. Allerede i det næste nummer ”Astray”, er der dømt gedigen moderne trash i bedste funky stil. Og herefter føler jeg mig underholdt i hvert nummer.

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at opleve Diretone live endnu, men kan kun forstille mig at det vil gøre ondt i hele kroppen… Både under koncerten og bagefter….. Og det er dæleme ment positivt!!!!

Der er skam også blevet plads til en down-tempo stille sang. Og det mestre de sgu også. ”Sylvia” er et virkeligt fedt og flot nummer, som man egentlig hurtig syner helt hen til.

Men jeg blev meget overrasket over det efterfølgende nummer. ”Ten Years”, som det hedder, er total fed Trash Metal i bedste Anthrax stil…. Der må jeg sige at mit gamle 80’trash hjerte slog et par ekstra slag af begejstring.

Albummet slutter af med ”Race Against Time”, som er et up-tempo melodiøst hardrock nummer. Dette nummer kan I allerede lade jer underholde med nu. De har udgivet videoen til nummeret, som I kan lytte til herunder.

Alt i alt, vil vi varmt anbefale Diretone’s kommende album ”Random Spins, Fortune Turns”. Det er sgu et pisse fedt, og alsidigt album, uden på noget tidspunkt at give slip på genren, som de virkelig har styr på.