TORNVANG OPEN AIR – klar med nye navne

Man kan tydeligt se at folkene bag Tornvang Open Air mener det alvorligt i år.
Efter at fersivalen de sidste to år har været en endags begivenhed, er det i år ændret til en en komplet 2 dags festival med alt hvad det indebære.
Det afspejler sig i den grad også på musikken. Tidligere er der annonceret bands som bl.a. Iron Fire, Crocell og Altar Of oblivion.
Nu er de klar med flere navne. Det er:

Ferocity:
Der er dømt tordnende røvfuld til øregangene, når death metal bandet fra Ålborg først begynder at høvle på scenen. Aggressivt, nådesløst og ubarmhjertigt – Ferocity tager ingen fanger.
De fem gutter arbejder i øjeblikket på deres kommende skive der gerne skulle se dagens lys i 2019, og mon ikke vi får fornøjelsen af voldsomme skæringer fra denne til august, når de kommer forbi Tornvang.
Bag sig har bandet 24 års erfaring i rygsækken, en god håndfuld hårdtslående udgivelser, hvor specielt albummet “The Sovereign” fra 2013 står som en massiv betonklods indenfor dansk metal, og utallige koncerter, og vi ser frem til at få banket trommehinderne helt i smadder til Tornvang Open Air 2019!

Sunken:
Siden 2012 har dette mørke og dystre band huseret i den danske undergrund og udgav i 2017 det anmelderoste album “Departure” der fik megen opmærksomhed fra fans af genren og tilhængere af stemningsfulde musikalske kollager.
Det aggressive og det smukke forenet i ét er, hvad man kan forvente, når Sunken åbner op for sluserne og lader deres musik lægge sig som et hypnotiserende lag over publikum. Det bliver en unik oplevelse.
Vi glæder os til at opleve bandet indtage de skrå brædder til august til Tornvang Open Air!

The NimbWits:
The Nimbwits består af fem erfarne banditter, der de sidste år virkelig har fået slået deres navn fast i den danske muld.
Deres seneste album “End of the World” viste flere side af bandet, og fik mange rosende ord med på vejen. Og vejen – ja den kender bandet så afgjort også godt, eftersom de lige så har været yderst aktive på de skrå brædder igennem hele deres karriere.
De er kendte for altid at levere et energisk og svedig show, hvor gaspedalen trykkes godt i bund, og spille glæden vælter ud over scenekanten.
Der er dømt sing-a-long, heftig og medrivende punk og ikke mindst gavflabs attitude, når The Nimbwits indtager Tornvang Open Air 2019.

NORD:
Bandet blev dannet i 2013 med ambitionen om at skabe en blanding imellem progressiv metal med groove, en kant af rock og elementer af nordiske traditionelle folk-melodier.
Bandet har de sidste par år været yderst aktive på landets scener og udgav i 2016 debut EP’en “Alpha”, der gav genlyd på diverse metalliske medier med mange positive ord kastet efter sig.
For nylig har bandet fået ny forsanger i skikkelse af Anitta Soliz, som også er at finde i bandet Blindheart, og med hende ombord, står NORD klar til at gå 2019 i møde med fornyet energi, spille glæde og nye spændende planer i guitarkassen.!
Vi ser frem til bandet kommer forbi Tornvang Open Air til august for at hive os ind i deres alsidige groovy og melodiske univers, hvor det går fra den rene skønsang til det brutale growl lige i fjæset.

Flere bands vil blive annonceret i løbet af den næste uge.
Festivalen løber af stablen den 23.-24. august 2019.
Billetsalget starter snart.

Pressetekst / Tornvang Open Air