Dagens Video – Killing – Demonized

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde en ting til fælles – kærligheden til thrash metal. De gennemgik, de sædvanlige begynder-vanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar – de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80’ernes storhedstid.

Killing begyndte også at være aktive på livefronten allerede året efter og har siden spillet mange koncerter, hvor de bl.a. har delt scene med navne som Aphyxion, Deadflesh, Helhorse, Royal Deceit, Wayward Dawn, Wasted og The Nimbwits. På scenen er bandet en solid energiudladning, hvor det handler om at forårsage så mange piskesmæld blandt publikum som muligt.

Debut EP’en “Toxic Asylum” rammer gaden i starten af juni, hvorefter Killing har planer om at ramme nogle spillesteder landet over samt et par steder i udlandet, for at sprede deres budskab om at thrash metallen stadig lever og trives i bedste velgående!

Herunder har vi deres første videoudspil, som er lyrikvideoen til nummeret “Demonized”. Enjoy!!! 😀