Napalm Death – Loppen 30. marts 2018 – anmeldelse

Så var det tid til endnu en koncert i denne uge, denne gang Napalm Death på Loppen. Som altid var det en fornøjelse at ankomme da der udenfor allerede var en god flok mennesker med god stemning, ja og en saglig duft af sjove urter. Det var til at få en ordentlig plads til en ellers udsolgt koncert, og dette havde jeg ikke forventet muligt på så lille et sted.

Night Viper startede festen med en god gang thrash riffs og fik publikum med på beatet. Jeg havde ikke de store forventninger, så ja blev lidt overrasket over deres gode energi. De var helt klart rutineret og kunne deres job. Det var selvfølgelig lidt svært for en gammel hund som mig at få spist den kvindelige vokal, men det gjorde hun sgu godt. Så ja fantastisk start på aftenen.

Så var det tid til Napalm Death, og ja de fik sgu fra første sekund vist hvem der har bukserne på. Med Barney i front fik de lige vist at de stadig er fantastiske, specielt til klub koncerter. Shane stadig good looking og den mest ildelugtende musiker i verden, som jeg har fået fortalt fra toværdige kilder. De holdt en god Engelsk Birmingham stil og nærvær med publikum. De viste en ægthed af at de stadig nød det og virkelig selv føler en kærlighed for deres fans. Deres lyd fik gulvet på Loppen til at ryste af skræk og nok også deres lyd anlæg. Napalm Death spillede en stor blanding af numre fra deres sindssyge bagkatalog, alt fra deres super speed grind tempo til deres mid.tempo metal riffs. Ingen tvivl om at de er kongerne af grindcore stadigvæk.

Moshpitten holdt og blev der fra start til slut, og ja selv de gamle mænd formåede at være med. Selvom de nok kommer til at ligge et par dage med smerter alle steder her efter.

Napalm Death kom, leverede og præsterede i 70 minutters ren fornøjelse. Jeg vil håbe at jeg snart kommer til at se dem igen på en lille klub, for jo da de har også været super på store scener men slet ikke med den samme intensitet og nærvær med deres fans. Så 4 ud af 5 stjerner til denne fantastiske aften i metallens tegn.

Af Steff A