Jungle Rot – Old School i skoven!

Foto: holmsgaard_photography

Da programmet til årets Copenhell blev offentliggjort, så sad jeg hjemme og lyttede til de forskellige kunstnere, lige for at få opladet på bedste vis – og her satte jeg med det samme “hak” ved Jungle Rot – dem skulle jeg høre. Jeg kendte faktisk ikke bandet i forvejen, det på trods af at de blev dannet tilbage i starten af 90’erne.

Så med det in mente indfandt jeg mig foran Gehenna scenen denne eftermiddag – og de indbød til en god omgangs “eftermiddags smadder” og de gjorde flere gange undervejs opmærksom på at de spillede old-school – og det gjorde de, men sjældent har jeg oplevet den slags leveret så effektivt.

Foto: holmsgaard_photography

Publikum var klar og der blev allerede moshet lystigt fra første nummer – og bandet var også hurtig klar til at give igen og levere til festen fra scenen af.

Der blev leveret en perlerække af ny og ældre numre denne eftermiddag, men det kunne tydeligt mærkes at der var nogle numre, som publikum kendte bedre – og det hele løftede sig lige et ekstra hak, da det var numre som “Stay Dead”, “Call To Arms”, “Beyond The Grave” og “Burning Cinder”, der blev sparket ud over scenekanten – og publikum kvitterede med med masser af energi og en del crowdsurfere.

Så min forventning til en god koncert blev til fulde indfriet – og jeg er helt klar, næste gang Jungle Rot kommer på disse kanter.

Foto: holmsgaard_photography

Setlisten denne eftermiddag bestod af:

Worst Case Scenario

Stay Dead

A Call to Arms

Beyond the Grave

A Burning Cinder

Population Suicide

Total Extinction

Send Forth Oblivion

Paralyzed Prey

Psychotic Cremation

Tekst: Martin Hildebrandt