Persecutor – Åbningsfest med manér!!

Foto: holmsgaard_photography

De gæve thrashere fra Horsens havde fået tjansen at åbne for hele festivalen, da de spillede den første koncert kl. 13:00 på Pandæmonium scenen.

Jeg har set Persecutor spille flere gange – dog på mindre scener – så det var med en vis spænding, at jeg havde set frem til dagens koncert.

Lad mig bare med det samme slå fast – jeg blev ikke skuffet – og det lod det heller ikke til at de mange andre, der havde fundet vej til scenen, blev.

Foto: holmsgaard_photography

Sådan en omgang “formiddags thrash” var den bedste måde at starte festivalen – og der var gang i publikum med diverse former for pits allerede fra starten af.

Undervejs blev der også orkestreret en fin wall of death.

Persecutor har også, som ethvert thrash-band med respekt for sig selv, en sang om at drikke – og det var en kæmpe fest, da de fyrede “4 More Beers” af.

Alt i alt var dette en åbningskoncert med alle de elementer der skulle være med – et band, der var klar fra starten af – et publikum der var klar til at lege med  – det hele gik bare op i en højere enhed. Det smitter også rigtig meget af på publikum, når bandet render rundt på scenen iført store smil.

Foto: holmsgaard_photography

Setlisten denne dag var en rigtig god blanding af “greatest hits” fra Persecutors albums – og det var første gang at jeg oplevede numrene fra “Vendetta” live – og de fungerer også stærkt live.

Vi fik åbnet Copenhell med masser af god musik, masser af sang og dans på pladsen – og generelt bare en masse af den der “Copenhell kærlighed” – tak for en god start på festivalen.

Tekst: Martin Hildebrandt