Anmeldelser fra maj 2024

Bad Marilyn – Power Metal / Dødsmetal

Så med Bad Marilyn kan man sige at det er noget for dig, hvis du godt kan lide elementer fra power metallen, men også er til det mere rå i dødsmetallen – men alligevel også hylder det klassiske i heavy metallen – for bandet formår at blande det hele sammen – og det på den helt fede måde.

Klik på cover for anmeldelse

Bad Marilyn – Eye Of The Snake

SickOmania – Thrash / Dødsmetal

Så har du lyst til en god blanding af dødsmetal og thrash? Så skal du helt sikkert give dette album en lytter – det vil helt sikkert ikke blive den sidst.

Klik på cover for anmeldelse

SickOmania – The Devil Is Not As Black As He Is Painted

JD Miller – Heavy Metal

Så er du til den gode melodiske heavy metal, måske især den svneske del af denne, så er dette helt sikkert et album for dig – og jeg forudser at du ikke kan nøjes med en enkelt afspilning – den lægger op til mange flere.

Klik på cover for anmeldelse

JD Miller – Empyrean

Blackgold – Nu Metal

Kender man Blackgold i forvejen, så er denne udgivelse en ren no-brainer – det er Blackgold, der lyder ligesom Blackgold skal lyde – og kender man ikke bandet, så er dette et fint sted at starte.

Klik på cover for anmeldelse

Blackgold – Back With Another One (EP)

Hunter – Heavy Metal / Hardrock

Så er du til heavy metal og hard rock, hvor der ikke er sparet på referencerne til heltene fra 80’erne – dog med lidt personligt præg her og der – så er dette helt sikkert et album for dig – og så kan du også komme til at føle dig som en “Rock ‘n’ Roll V.I.P”, når du får sat albummet på og skruet godt op for volumen.

Klik på cover for anmeldelse

Hunter – Rock ´n’ Roll V.I.P.

Ancient Settlers – Melodisk Dødsmetal

Så er du til det melodiske heavy metal – båret frem af en stærk vokal og en flok dygtige musikere, så er dette helt klart et album jeg vil anbefale dig at give en lytter – det vil du ikke fortryde.

Klik på cover for anmeldelse

Ancient Settlers – Oblivion´s Legacy

Hell In The Skies – Heavy Metal

Lyden kan sådan ca. beskrives som en god blanding af Black Sabbath, Alice In Chains og Armored Saint – så altså en dejlig blanding af heavy metal, stoner og doom – men som altid får man det bedste billede af et band, ved at høre dem selv – så anbefalingen herfra er at sætte albummet på – og lad dig rive med.

Klik på cover for anmeldelse

Hell In The Skies – II (EP)

Duft – Metalcore

Skal man forsøge at beskrive bandets lyd, så rammer vi nok ned i en fin blanding af Code Orange, End, Slipknot, God Forbid og Cancer Bats – og så alligevel ikke – bandet lyder helst som sig selv – og den lyd forstår man bedst, ved at sætte albummet på – og sørge for at skrue volumen på max.

Klik på cover for anmeldelse

Duft – Alter Of Instant Gratification

Black Diamonds – Hardrock

Så er du til den gode melodiske hard rock, med masser af referencer til 80’erne, så er dette album helt sikkert noget for dig – sæt det på, skru op – og nyd det.

Klik på cover for anmeldelse

Black Diamond – Destination Paradise

Gatecreeper – Dødsmetal

så kan man godt argumentere for at de, har noget af det samme som Obituary har, når de slår til uden nåde – og man kommer nok heller ikke uden om at der også er ting, der kunne stamme fra en inspiration fro Cannibal Corpse, hvor man også går direkte efter struben på lytteren. Så det er et rigtig stærkt dødsmetalalbum, vi her er vidne til – og det anbefales klart til alle, der har bare den mindste lyst til dødsmetal med fuldt smadder.

Klik på cover for anmeldelse

Gatecreeper – DarkSuperstition

Contention – Metalcore

Så er man til Metalcore – med rigtig mange referencer til noget hardcore – og undervejs også med rigtig mange referencer til noget metalcore fra slutningen af 90’erne og starten af 00’erne – ja, så er dette helt klart et album for dig.

Klik på cover for anmeldelse

Contention – Artillery From Heaven

Kerry King – Thrash

Når alt kommer til alt, så er dette et rigtig godt album – og den kære King sætter ikke på nogen måde hans opnåede meritter over styr – han formår blot at føre denne videre og viser at han havde ret, da han udtalte at han var langt fra færdig med musikken, da Slayer trykkede på den store stopknap – så albummet anbefales i høj grad herfra.

Klik på cover for anmeldelse

Kerry King – From Hell I Rise

Shivered – Gotisk Doom

Så er du til den gotiske doom lyd, så er dette helt sikkert et album, der anbefales herfra – at det så også har en dejlig mængde tyngde og ”heavyness”, ja, det gør jo heller ikke noget.

Klik på cover for anmeldelse

Shivered – Existential Mourning

Sons Of Cult – Heavy Metal

Eneste anke man egentlig kan komme med, ja, det er vel egentlig at der kun er tale om en EP – men så må vi jo håbe på at det blot er en forløber/icebreaker, for et kommende fuldlænge album – men EP’en anbefales fuldt herfra.

Klik på cover for anmeldelse

Sons Of Cult – Desolation

Christ Denied – Dødsmetal

Så er du til dødsmetal – i den lidt mere brutale ende af skalaen, så er her et album, som du helt sikkert vil syntes godt om.

Klik på cover for anmeldelse

Christ Denied – Christopsy

Evil Dead – Thrash

Så endnu engang har EvilDead begået et stærkt thrash album – og er du til thrash, så skal du helt sikkert give dette album en chance.

Klik på cover for anmeldelse

Evil Dead – Toxic Grace

/ Hildebrandt & Fravn