Anmeldelser fra april 2024

Junkyard Drive – Hardrock

Så er du til den gode rock’n’roll – med masser af energi og spilleglæde, ja, så er dette album helt sikkert noget for dig – for Junkyard Drive leverer stadigvæk varen på overbevisende vis – så få sat albummet på – skru op og nyd det!

Klik på cover for anmeldelse

Junkyard Drive – Look At Me Now

Blazing Eternity – Doom / Gotisk Metal

Lyden er, som tidligere nævnt, meget den velkendte Blazing Eternity lyd – og skulle man ikke lige helt kende den, så kan den nok lidt beskrives som en fin blanding af noget af det tidligere fra Katatonia, My Dying Bride og noget Paradise Lost – og så kan lyden alligevel ikke helt beskrives – den skal opleves – så det nemmeste er at få sat albummet på – og så selv få hørt hvad det er.

Klik på cover for anmeldelse

Blazing Eternity – A Certain End Of Everything

Kickin Valentina – Hardrock

Skulle man derimod ikke kende bandet, så kan lyden nok bedst beskrives som en fin blanding af bands som Guns ‘n’ Roses (altså i deres storhedstid), AC/DC og Hardcore Superstar – men som det så ofte er, så er det svært at beskrive en lyd præcist i skrift – den skal høres – så få fat i albummet – sæt det på – og nyd det!

Klik på cover for anmeldelse

Kickin Valentina – Star Spangled Fist Fight

Pectora – Heavy Metal

Albummet er på mange måder det mest underholdende, velproducerede og velspillede heavy metal jeg har hørt indtil nu i år – så hvad venter du på? Få sat albummet på – og få så skruet op – det vil du ikke fortryde.

Klik på cover for anmeldelse

Pectora – Twilight Knights

Tygers Of Pan Tang – Heavy Metal / NWOBHM

Der vil sikkert være mange, for hvem bandet ikke behøver den store introduktion, da de jo har været på banen i mange år – men kender man ikke bandet på forhånd, så kan man fint beskrive deres lyd som en herlig blanding af mastodonter som Iron Maiden, Saxon og Thin Lizzy – så vi er ude i det klassiske heavy metal – ja, vel nærmere betegnet NWOBHM.

Klik på cover for anmeldelse

Tygers Of Pan Tang – Live Blood

Alfa Wolf – Metalcore

Så kender du Alpha Wolf på forhånd, så er dette album en ren no-brainer – og er du bare generelt til metalcore, så skal du klart give dette album et lyt, for det ligger klart i den bedre ende af skalaen.

Klik på cover for anmeldelse

Alpha Wolf – Haf Living Thing

Akroasis – Melodisk Dødsmetal / Thrash

Så lyder melodisk dødsmetal med elementer af thrash som noget for dig? Ja, så skal du helt sikkert tjekke dette album ud – det vil helt sikkert falde i din smag.

Klik på cover for anmeldelse

Akroasis – Hubris

Kill City – Melodisk Heavy Metal

Albummet er til dig, hvis du er til en god omgang melodisk heavy metal, der også har masser af catchy dele i musikken – og et band hvor der i høj grad er sammenspil imellem de enkelte bandmedlemmer i musikken.

Klik på cover for anmeldelse

Kill City – Darker Days

Erra – Metalcore

Skal man prøve at beskrive bandets lyd, så forestil dig et godt mix af Parkway Drive, Architechts og Silent Planet – og så alligevel ikke, for bandet har deres helt egen lyd – og den oplever man bedst, ved at lytte til dem – så hvad venter du på? få smidt albummet på – skru op – og nyd det!

Klik på cover for anmeldelse

Erra – Cure

Nocturna – Gotisk-symfonisk Metal / Power Metal

Det kan være svært at beskrive hvordan Nocturna egentlig lyder – men forestil dig en fin cocktail af Nightwish, Powerwolf, Within Temptaion, Winds, Ghost, Epica og Unleash The Archers – og så får du en meget god ide om dette – men det bedste eget indtryk af lyden, med tilhørende univers, får du nemmest ved at sætte albummet på og give det en lytter – og lur mig om så du ikke får lyst til at høre det igen – for der er noget dragende over det hele.

Klik på cover for anmeldelse

Nocturna – Of Sorcery And Darkness

/ Hildebrandt & Fravn