The Joker Violin Project

THE JOKER VIOLIN PROJECT er et helt igennem unikt projekt der med fuld kraft rammer den danske metalscene. Projektet kommer med en helvedes masse WTF-factor og ekvilibrisme, som meget få danske musikere kan eftergøre. Manden bag projektet THE JOKER VIOLIN PROJECT er violinist og multiinstrumentalist Christian Hjort Laurtizen (Siamese, Stream City). Musikken er hurtig, imponerende og underholdende. Den er svær at sammenligne med noget andet, men lægger sig i forlængelse af Devin Townsends eventyriske lydflader. Udtrykket og det visuelle twist på billedsiden er en forlængelse af bagmandens forsagte men yderst excentriske personlighed, og nå ja; Når nu man ejer en Joker formet violin, så kunne man ligeså godt gå linen fuldt ud.

Du kan se hans første udspil herunder:

Christian Hjort Lauritzen skriver og spiller alt på videoen, undtagen trommer. Det er metal, men rammer langt bredere på grund af det visuelle, det høje niveau og hurtigheden. Det er Jens Bogren bag knapperne. Det er et musikalsk eventyr, der tager dig med på en sjov historie. Christian Hjort Lauritzen har en baggrund i klassisk musik, men fandt den udfordring noget tør i længden. Med THE JOKER VIOLIN PROJECT viser han en original måde at inkorporere violin i metal. Han udtaler:

“Jeg vil vise at en violin sagtens kan høre hjemme i metal og jeg vil gerne at opfordre folk til at have det sjovt med det de laver. Jeg er klassisk uddannet – det var aldrig skide sjovt. Nu har jeg skabt en platform hvor jeg kan forene mine kompetencer og have det sjovt med det.”

Sangen er tilgængelig på samtlige digitale platforme og er udgivet af Prime Collective.

Pressetekst: Elevation PR