Mosten Raceday – Masser af fed musik !!!

Jeg vil lige skrive om et super fedt arrangement der finder sted hvert år på Djursland. Det hedder Mosten Raceday. Det er et event hvor der bliver kørt med bl.a. overdrevet hurtige TopFuel dragsters. Der er både TopFuel dragster bikes, TopFuel dragster cars, Jetcars og meget mere. Der er dragster cars der kommer op på mere end 400km/t på blot 250meter. Det er sindssygt!!! Og det er pisse fedt!!! Det er et event der strækker sig over 3 dage.

Men….. Jeg skriver om dette pga alt den fede musik der også er i løbet af disse dage. Udover at der er et stort koncerttelt, hvor bl.a. Guitar Rebels, Guns n´Roses Jam og Back In Black spiller, er der også hvert år Music Award der strækker sig over 2 af dagene. Her dyster 12 forskellige bands om at vinde det store trofæ fra Racedays’s Music Award.

Musikken er er meget blandet. Det er alt fra Country og Western, henover Blues og dansemusik, til Hardrock og Heavy Metal. Det er faktisk pisse fedt de dage det står på. Og der findes virkelig mange super røvfede bands derude.

Bands som f.eks. Black Swamp Water, Statement, The Silent Low og 9000 John Doe, har slået sine folder på Music Award scenen til Raceday. Og der kommer hele tiden nye spændende bands til.

I år vil jeg mene at Music Award har gjort sig lidt af et scoop. Det er når Akoma går på scenen. Akoma er et super fedt sympfonisk Heavy Metal band, lidt ala det gamle Nigthwish. Vi ser vanvittigt meget frem til, når de går på scenen lørdag den 2. september kl. 16.00

Alle 3 dages Raceday 2017, foregår i dagene den 31. august til den 2. september. Er du til både Rock n’ Roll og masser af hurtige biler og motorcykler i de vildeste race, og er du til masser af beers & babes, Kan vi klart anbefale denne total 100% drengerøvs weekend.

Vi ses til Mosten Raceday 🙂