Unseen Faith – Deathcore fra Aarhus

Unseen Faith har netop udgivet deres 2. single fra deres kommende debut album, “Waver”. Singlen hedder “Lost World”, og er et voldsomt slag lige i ansigtet af attitude, power og voldsomhed. Samtidig er det vanvittigt dragende pga. en guitar der tryllebinder dig foran højtaleren…. Du vil bare have mere….. Om de bliver ved med at fange vores opmærksomhed, må vi se når debut albummet “Waver” udkommer den 25. august i år gennem Prime Collective. Vores interesse er indtil videre vækket…

Unseen Faith leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers – en dansk magtdemonstration, med kompositioner som bevæger sig fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt får lov til at stå stille, bare for et øjeblik.

Albumtitlen “Waver”, udtrykker den bølgende fornemmelse det er at være et religiøst menneske, der forsøger at holde fast i sin tro, midt i et moderne og hektisk samfund. Troen på noget større er sjældent noget man taler om, på trods af at de fleste alligevel forholder sig til det. Unseen Faith’s åndelige og religiøse tilgang til denne genre musik er ret unik.

Lyt til singlen “Lost World” herunder..