Nyt fra IMPALERS – og Dagens Video

Nu er der ikke længe til at IMPALERS kommer med deres nye album. “The Celestial Dictator” er titlen på et album som, efter sigende, skulle være en milepæl, og samtidig en ny dagsorden for IMPALERS. Albummet er kraftigt inspireret af forfatteren Christoffer Hitchens’ værker og kaster derved den lettere tone af bandets forrige udgivelse “Styx Demon – The Master of Death” EP til side, til fordel for sociale, politiske og især religiøse tematikker.

Sanger og guitarist Søren Crawack siger: “Jorden er en stor kompleks og levende enhed, og vi er de parasitter der inficere den. Tiden er kommet til at ændre på tingene og få gjort noget ved det. Jeg mener vi har skabt det perfekte soundtrack til sådan en tid med denne plade. Og selvom du ingen interesse har i alt det, så vil musikken stadig tale for sig selv. Og alle der elsker hurtig og aggressiv musik, burde kunne finde noget de kan lide på pladen”.

Og lytter vi til deres nye musikvideo længere nede i artiklen, som samtidig har fået pladsen som DAGENS VIDEO hos METALTONE.DK, kan vi heldigvis stadig høre det IMPALERS er pisse gode til. Den hurtige og aggressive Thrash Metal.

Det nye album bliver udgivet i samarbejde mellem Evil EyE Records og bandets eget nyoprettede pladeselskab Initium Records. Albummet blev indspillet i sommeren 2016 i Death Island Studios med producer Marco Angioni ved pulten.

Den 1. september udkommer albummet. I første omgang på CD digipak, samt diverse streaming- og download tjenester.

Indtil da, kan I lytte til dette første videoudspil fra albummet. Læn jer tilbage og nyd noget sol, med nummeret “Sun”.