Slaughter To Prevail – Magtdemonstration på Hades

Foto: holmsgaard_photography

De russisk/engelske drenge fra Slaughter To Prevail var kommet for at rive os alle midt over på Hades – og der var kæmpe fest allerede fra starten af – og der var crowdsurfing allerede fra første nummer.

Noget af det kendetegnende ved bandet er at alle bærer masker (og flere publikummer var også mødt op med masker på) – men forsangeren smed masken allerede efter første nummer – og det var egentlig bare med til at gøre det hele til en endnu mere intens oplevelse.

Foto: holmsgaard_photography

Forsangeren holdt en form for takketale og sagde som afslutning “Thank you for spending your time, your money and your health, probably, with us tonight!”. Bandet synger på en blanding af russisk og engelsk, men det fungerer rigtig godt – også live.

Undervejs hoppede forsangeren ned blandt publikum, og orkestrerede en kæmpe wall of death, som han selv stod midt i – og efterfølgende blev denne afløst af en circle pit, som forsangeren også var en del af.

Festen fik lige et hak op ad, da bandet også spillede et cover af Rammsteins “Du Hast”.

Foto: holmsgaard_photography

Slaughter To Prevail var fra starten klar over at det var en festival de var kommet på, så de havde sammensat setlisten efter hvad der virker – og når man så også har evnerne til at få publikum med og holdt fanget – ja, så har man ingredienserne til en stor fest – så tak for at give os den fest til Slaughter To Prevail.

…og når der nu er noget russisk indover, så vendte de jo også den der krig – og gjorde det helt klart, at de ikke støttede krigen – men at de syntes det var fedt stadigvæk at kunne komme rundt med deres musik, og vise at ikke alle er som den latterlige præsident.

Setlisten denne aften var:

Bonebreaker

Baba Yaga

Demolisher

Viking

Agony

CONFLICT

Hell

Bratva

1984

Kid of Darkness

Du hast

Ekstra nummer:

I Killed a Man

Tekst: Martin Hildebrandt