Anmeldelser fra december 2023

Trick Or Treat – Heavy Metal

Kender man Trick Or Treat på forhånd – så er det en ren no-brainer og et album man bare skal have lyttet til – kender man derimod ikke bandet, så er her en rigtig fin mulighed, for at få hørt flere af bandets definerende numre fra hele deres karriere.

Klik på cover for anmeldelse

Trick Or Treat – A Creepy Night Live

Six Foot Six – Heavy Metal

Skal man fremhæve et par numre, så må valgene falde på “Raise The Dead” eller “Tears” – de har begge to bare lidt af det hele og så lige lidt ekstra, men generelt vil jeg anbefale albummet til alle, der kan lide den gode heavy metal – og husk så at få skruet godt op for højttalerne.

Klik på cover for anmeldelse

Six Foot Six – Beggars Hill

Mother Misery – Supersonic Rock/Hardrock/Melodisk Rock

Et stærkt album, der klart anbefales alle, der er til den tunge blanding af hard rock og melodisk metal – der så er fremført så gennemført – med et mix og mastering, der gør at det hele egentlig bare sidder lige i skabet.

Klik på cover for anmeldelse

Mother Misery – From Shadow To Ghost

Breed – Thrash

Så er du klar på noget tysk thrash, der måske lyder mere som den amerikanske thrash end den normale teutoniske inspiration vi ser fra tyske bands, så er dette album helt sikkert et du skal give en gennemspilning eller flere – du vil ikke blive skuffet!

Klik på cover for anmeldelse

Breed – History of Tomorrow

Aggresion – Thrash

Så er du til thrash på den gode gamle måde, så er dette album helt sikkert noget for dig – og hører du til dem der kender Aggression på forhånd, så er det endnu mere en “No brainer” at du skal lytte til dette album – for her har vi et band, der holder stilen og kvaliteten – så giv det en lytter (der helt sikkert vil blive til flere).

Klik på cover for anmeldelse

Aggresion – Frozen Aggressors

Nimrod – Thrash

Med albummet viser Nimrod at den sydamerikanske thrash lever i bedste velgående – med et album med masser af saft, kraft, kvalitet og en fin udvikling fra forrige album – så er “Legacy Of The Dead” helt sikkert med at til at bringe Nimrod frem i thrash-bussen igen.

Klik på cover for anmeldelse

Nimrod – Legacy of the dead

Axenstar – Power Metal

skal man fremhæve et par stykker fremfor de andre, så må jeg gå med trekløveret “Heavenly Symphony”, “The Flame Of Victory” og “Through The Fire And Brimstone” – der jo også har været ude som singleforløbere for albummet – og det forstår man godt, for de fanger hver især meget godt hvad det er man kan forvente, når man sætter albummet på – power metal på den helt gode måde.

Klik på cover for anmeldelse

Axenstar – Chapter VIII

Ektomorf – Groove Metal

Så alt i alt er “Vivid Black” et fortrinligt Ektomorf-album – og kunne man lide bandet før, så kan man bare stige på – og kendte man ikke bandet før, så er dette en fin måde at blive indført i deres univers på.

Klik på cover for anmeldelse

Ektoform – Vivid Black

Starchild – Power Metal

Starchild genopfinder hverken den dybe eller den flade tallerken her – men de holder et stabilt højt niveau hele albummet igennem. Så kendte du allerede Starchild fra “Battle Of Eternity”, så er det nemt at stige på igen med dette album – og kendte du dem ikke på forhånd, så er dette et meget fint sted at starte.

Klik på cover for anmeldelse

Starchild – Magic Well

Crossfire – Thrash

Så er du til “lige ud af landevejen”-thash – så er dette album rigtig fint, der er undervejs referencer til noget fra Testament, Xentrix eller Nothing Scared – men det er jo egentlig heller ikke de værste at finde inspiration hos. 

Klik på cover for anmeldelse

Crossfire – Switch to Reset

/ Bysted & Fravn