Metalized Tour 2023 – Train Aarhus – 24. februar

Illdisposed - fravn_photography

Metalized har endnu engang designet en lækker tour, som er taget rundt i dannevang. I år var det med Heidra, Defacing God, Vanir, samt Illdisposed. Jeg var forbi deres næstsidste stop på touren, hvor de gæstede Train i Aarhus. desværre kom jeg ikke til Heidra pga. af private forsinkelser. FUUUUCK!!!

Defacing God – 4/5

Tilgengæld så fik jeg set og hørt Defacing God. Og tak for det. Det er længe siden jeg så dem sidst, hvor jeg syntes de var okay. Denne gang var de musikalsk, pisse fede. Deres nyeste album “The Resurrection of Lilith” er bestemt også en anbefaling værdi.

De er dygtige, og deres horror inspirerede sceneshow er også vældig seværdi. Men her er det klart Sandie Gjørtz der trækker læset. Hun er ilter, livlig, og i fantastisk kontakt med publium. De andre band-medlemmer, not so much. Men tilgengæld spiller de pisse godt.

Vi fik veludørte numre fra “Lilith..” albummet, samt en enkelt tidligere single “Succumb the Euphoria”. Tak for en lækker og farverig koncert til Defacing God. Dem skal vi sgu have lidt mere af rundt på de danske koncertscener, tak.

Defacing God – fravn_photography

Vanir 2,5/5

Next up Vanir, med deres vikinge død. De udgav albummet “Sagas” sidste år, og nu gjaldt det om at erobre Train. Til trods for at det nævnte album faktisk er et helt habil dødsmetal album, med de gode vinkinge undertoner, så var der et eller andet der ikke fungerede denne aften på Train. Om det var lyset, som så samtidig skal nævnes var mildest talt hamrende elendigt denne aften, ved jeg ikke. Jeg tror Vanir gjorde hvad de kunne, men koncerten nåede ikke at fange mig, og blev lidt kedelig. Den kom aldrig helt op i gear. Det var sgu lidt syn, for deres musik fortjener en bedre skæbne en hvad jeg så denne aften.

Vanir – fravn_photography

En skideballe til lysmanden

Jeg kommer ikke udenom det. Som nævnt før, så var lyset elendigt denne aften. Jeg ved ikke om der var en ny lysmand på, eller hvad det var, for lyset plejer at være meget bedre, og ofte helt perfekt på Train. Men denne lysmand mente åbenbart at alle koncerter udelukkende skulle have baglys, så publikum det meste af tiden kun skulle se siluetter af musikerne. Det fungere tildels hos Defacing God, da der skal rammes noget spooky, me fanme ikke hele tiden. Og Vikingemetal, skal sgu da belyses ordenligt, så vi gider at tage med på togt. Pisse ærgeligt.

Ildisposed 5/5

De store danske dødskoryfæer fra Illdisposed var sidste band denne aften. Og for helvede, Illdisposed kan bare ikke fejle. Denne aften var vi så hamrende heldige at få hele “1-800 Vindication” albummet fra ende til anden, pga. noget jubilæums halløj, samt selvfølgelig lidt endnu ældre materiale også. Aftenen kunne nærmest ikke gå galt for drengene, da 1-800 albummet er noget nær det bedste album fra Illdisposed. Den vurdering står selvfølgelig for egen regning.

De leverede som altid fristes man til at sige, en sublim indsats, og jeg har ikke noget at sætte fingeren på. Publikum var med, lyden var perfekt, alle var tændte, lysmanden var elendig, Illdisposed scorede her på bandets hjemmebane i Aarhus.

Illdisposed – fravn_photgraphy

/ fravn

  • Defacing God
  • Vanir
  • Illdisposed
3.8