Dagens Video – Metal Cross – My Time

Metal Cross manifesterer sig med en spritny single, ”My Time” i forbindelse med deres kommende album udgivelse i 2020.

My Time er den autentiske historie og fortælling, om et liv som alkohol misbruger, det sorte hul der opsluger og efterlader dig med følelsen af intetheden, til trods for, at du er omgivet af alt. My Time skildrer ikke bare netop den følelse, men også kampen tilbage til det der betyder noget: familien og hverdagen.

Videoen til singlen, skildrer historien, om alt det der foregår både i smug og i det skjulte, for at opretholde facaden overfor omverdenen. Her viser Metal Cross sin pondus som formidler, af et klart og power fuldt budskab.

Metal Cross valgte at optage videoen i simpel og rimelige enkle omgivelser, netop for at holde fokus på selve formidlingen af My Time. En fabrikshal og nedlagt malerkabine i det midtjyske, blev hurtigt omdannet til et regulært video-set med ganske enkel og klassisk lyssætning, samt røg fra forskellige retninger, for at skabe den rette stemning til nummeret.

My Time er blandt andet indspillet i Popshit studiet i Randers, produceret mastered af Andreas Linnemann. Andreas Linnemann producerer ligeledes de resterende numre til den kommende plade, som forventes at udkomme i sensommeren 2020 på vinyl og som digital download.

Singlen My Time er tilgængelig på alle kendte streamings- og downloadtjenester.

Siden seneste udgivelse, live dobbelt LP i 2014, er der i Metal Cross blevet arbejdet hårdt på at finde ind til en ny lyd og stil til kommende materiale. Dette har også medført en ny konstellation af bandet.

Bandet har budt en ny forsanger velkommen, Esben Fosgerau Juhl. Michael Steen Sørensen som tidligere har været reserve og backup guitarist, er nu med i Metal Cross faste line up, som udover ovenstående tæller John Lybæk på guitar, Peter Mogensen på trommer og Ole Quist på bas.

I forbindelse med udgivelsen, vil Metal Cross turnere på de danske scener, og vise danskerne den nye tid for både Metal Cross og den danske metal scene.

Bandets klare målsætning er, at krydse grænsen til de nordiske festivaler, og vise ansigt på mindre europæiske metalfestivaler.

Stilen er hård. Budskabet er klart og attituden direkte.

/ Metal Cross pressetekst