Dagens Video – Vulture Vibe – So Good

Vulture Vibe er et rock n’ roll band fra Aarhus, som fik sin begyndelse i foråret 2016 – dynamikken spænder vidt og bredt, fra de helt hårdtslående riffs, til de mere atmosfæriske og lyriske momenter i musikken. Det er rock n’ roll ind til benet, der respekterer sine rødder og trækker inspiration fra den mørke delta-blues, den inderlige soul og samtidig bærer undertoner af den psykedeliske rock. Det er guitar-musik understøttet af en tung bas, en stor trommelyd, lyrisk orgelspil, samt en kraftig og sjælfuld vokal.

Vulture Vibe udgav deres debut EP ”Temptation” i sensommeren 2017, produceret af Nicklas Sonne i ”Sonne Studios” i København.

Siden slutningen af 2017 har Vulture Vibe udvidet bandet med Claus Greve på orgel/keys, som har skabt en ny dimension til bandets lydbillede – dette kommer til udtryk og til sin ret på Vulture Vibe´s nye single ”So Good”, som igen er produceret Nicklas Sonne i ”Sonne studios” i København 2018.

Mads (Bas/vokal) og Alex (guitar) har spillet sammen siden 2011 i en tidligere konstellation, indtil det gik i opløsning i 2015. Da der stadig var et brændende ønske om at spille original musik, blev Kasper (trommer) hentet ind på trommer. Efter lang tids søgen efter en forsanger fandt Mads sin stemme, og VV besluttede at starte ud som en trio. Den første single “Temptation” blev indspillet udgivet i december 2016, hos Nicklas Sonne (Sonne Studios/Defecto). Efter en overvældende god modtagelse på singlen, blev ambitionerne større og indledte tanker om at udvide bandet og tilføje en ekstra dimension på lydbilledet. Dette blev Claus på orgel der udfylder den rolle.

Navnet Vulture Vibe udspringer fra den stemning en grib giver, når det cirkulerer på himlen over sit bytte. Det afspejler vores tålmodighed i branchen – vi sværmer om fadet indtil vi får gjort plads, og har gjort vores forarbejde. Navnet er med til, hele tiden at minde os om, at det kræver lige netop tålmodighed og hårdt arbejde, at overleve i en branche, hvor det i Danmark ikke er original rockmusik, der har den allerbedste platform at slå igennem på.