INDISCIPLINARIAN FEST 2018

Det københavnsk baserede metal- og hardcore-pladeselskab INDISCIPLINARIAN annoncerer nu første udgave af deres egen festival INDISCIPLINARIAN FEST.
INDISCIPLINARIAN FEST 2018 finder sted i Pumpehuset i København lørdag 19. maj 2018, hvor syv label-relaterede bands vil spille koncerter. SMERTEGRÆNSENS TOLDERE, UXDXS og BIG MESS starter kl. 18 udenfor i Pumpehusets Byhave med gratis entré, hvorefter SOLBRUD, ORM, RISING og PARASIGHT fortsætter kl. 20.30 i Pumpehuset med en entré på 120 kroner.

Udover bands vil der være DJ’s, distro og mad i den hyggelige have og Pumpehusets sorte sal. Posteren til INDISCIPLINARIAN FEST 2018 er skabt af illustrator og tatovør Dennis Seide fra Haervaerk Tattoo, og de første halvtreds gæster i Pumpehuset vil få en fysisk poster med hjem.

Jacob Krogholt fra INDISCIPLINARIAN siger om festivalen: “Der er ingen større ideologisk bevæggrund for denne festival, udover at vi synes det er på tide at skabe en begivenhed for de vigtigste kunstnere herhjemme inden for ekstrem musik. Lige så vel som vi er fans af kunstnerne og deres musik, så er vi også fans af en god fest, og det er, hvad det her er. Vi hylder musikken, dem der spiller den, og dem der lytter på den og støtter den. Vi bilder os ikke ind, at vi udgør en decideret scene, men vi føler stærkt for alle involverede, og det markerer vi med den første af forhåbentlig mange kommende festivaler.”

INDISCIPLINARIAN har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Solbrud, Fossils, Orm, Rising, Piss Vortex og Parasight. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den
kommercialiserede del af den uafhængige musikbranche, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. INDISCIPLINARIAN kuraterer deres udgivelser ud fra parametre somkunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående
hos alle de kunstnere, som INDISCIPLINARIAN arbejder med.

Billetter til INDISCIPLINARIAN FEST 2018 kan købes HER

Læs mere om INDISCIPLINARIAN og de optrædende kunstnere på: www.indisciplinarian.com