Final Hour – Final Hour – anmeldelse

Final Hour fra Aalborg har udgivet deres første album af samme navn. Stilarten er melodisk dødsmetal.

Der er sku smæk på lige fra starten med åbningsnummeret “Soulles Wanderer”, som er et meget melodisk og dynamisk nummer. Det første der slår mig er, hold da kæft en røv fee’ trommeslager. Men på albummet er der sgu også noget rigtig fedt guitar, gode rytmiske riffs med en solo i ny og næ, underlagt en god bas bund. Jeg kan også rigtig godt li’ forsanger Jacob Jensens Growl/Fry Screams, og hans clean vokal lyder sgu også fedt og meget melodisk.

Man kan tydelig høre, når man høre albummets 13 numre, at de her unge gutter kan deres shit, og at de har brugt meget tid og energi på at lave det.

Jeg synes, det er modigt at lave et debutalbum på 13 numre. Men jeg må sgu sige, at det lykkes meget godt for Final Hour. Og efter at have hørt albummet nogle gange, synes jeg ikke, at der er ét dårligt nummer. “Final Hour” er blandt andet produceret af selveste Flemming Rasmussen og mixet af Anthony Kalabretta og den lyder pisse fee’.

Jeg må indrømme, at denne stilart normalt ikke lige er min kop te, men jeg synes Final Hour har gjort det rigtig godt. Og jeg ser frem til at høre mere til dem, og jeg bliver sgu nød til at kaste 5 stjerner til Aalborg.

Af Sonny Rock