Bunkerstruck – The Showdown – anmeldelse

Det Københavnske rock/Metal band Bunkerstruck har udgivet deres debut plade The Showdown

Første gang jeg hørte pladen igennem må jeg sige, at det varmer sgu i mit gamle rockhjerte, når jeg høre at et dansk band i 2018 udgiver et røv sparkende fee’ rock album. Albummet er mixet og masteret af Nicklas Sonne, frontmanden i Defecto og Theory, og jeg synes, det lyder pisse godt.

Albummets 10 numre er fyldt med fede trommer og Guitar riffs/soloer og gode melodier, sunget af Stig Nyeng som har en kanon lækker rock stemme. Jeg synes, det passer godt til musikken, men personligt kunne jeg godt ønske, at han gav den lidt mere gazz på vokalen.

Albummet starter med nummeret “Schhh”, som er et rigtig fedt nummer.  Fuld smæk lige fra start, og det fortsætter gennem alle albummets 10 numre. Jeg kan også rigtig godt lide titelnummeret “The Showdown” og “This Conversation Is Over”, som har helt fantastisk fede Guitar solo’er. “Sigh” sparker sgu også røv. Igen er der fede guitar riffs, der her leder tankerne hen til Led Zeppelin og Black Sabbath. Ja der er faktisk ikke noget dårligt nummer på albummet og jeg håber, at høre noget mere til Bunkerstruck og opleve dem live, hvilket deres musik egner sig rigtig godt til.

Jeg giver den 4 stjerner med pil op af

Af Sonny Rock