Deadflesh – Døden fra Roskilde røre på sig!!!

De fleste har vel efterhånden stiftet bekendtskab med det danske Old School Death Metal band Deadflesh, som kommer fra Roskilde. Og hvis ikke, så er det sgu om at komme ind i kampen 🙂

Bandet blev stiftet tilbage i 1994. De første mange år blev brugt mere i øvelokalet end på spillestederne. Men efter en line-up ændring i 2015 har bandet været mere ude af øvelokalet end nogensinde før. Det nye line-up spillede koncert nr. 25 i januar 2018 på Platform4 i Aalborg, for mere end 120 betalende publikummer.

2018 ser ud til at blive et stort år for Deadflesh, som allerede nu er booket til 4 festivaler.
Deadflesh er offentliggjort som support til Obituary tirsdag den 27. marts i pumpehuset i København.
“Det har været en sej kamp igennem længere tid, men nu er det endelig lykkedes bandet at få deres største support tjans til dato”, udtaler guitarist Sune Borring, og fortsætter med et smil “Der vil blive fuld hammer på!!!”
For Deadflesh var det også fedt at supporte Blood Red Thorn i Esbjerg tilbage i April 2016, “meeen, support for Obituary slår sgu det hele” tilføjer Sune.

Lige nu er bandet i gang med forberedelserne til forårets koncerter og festivaler, samt at skrive på nyt materiale.
Til Efteråret tager Deadflesh en tur rundt i Danmark, og også Tyskland er med i planerne, hvor indtil videre Hamborg den 24. november er offentliggjort.

Bandet har høstet rigtig gode anmeldelser for deres album ”Sic Temper Tyrannis” der udkom i sommeren 2017 i forbindelse med Metal Magic Festivalen. I øvrigt et album vi her hos METALTONE.DK havde rosene ord til i vores anmeldelse. Den kan du læse i linket her.

Deadflesh spiller følgende koncerter i foråret:

  1. Marts, support for Obituary i Pumpehuset i København
  1. April, Royal Metal Festivalen i Aarhus
  1. April, Springtime Slaughter på Forbrændingen i Albertslund
  1. April, Dark Mental Festivalen i Valby
  1. Maj, Heavy Agger Festivalen i Agger