Silent Fracture – EP – Kill Season

Det Københavnske Hardcore Metal band Silent Fracture har været i studiet og indspille en ny EP  “Kill Season”.

Vil først og fremmest sige, hold nu kæft en fee’ titel på en Metal plade – Kill Season. Det forpligter jo lidt, og jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet da jeg hørte numrene igennem første gang. Der er virkelig krummer i de drenge her, brutale guitar riffs, men samtidig nogle rigtig gode melodier, underlagt en fed bund og en meget aggressiv vokal lagt oven på.

“Hate Anthem”, som er åbningsnummeret synes jeg er et fedt nummer, hvor man aldrig kommer til at kede sig. Der er masser af dynamik og gode melodier. Vred og aggressivt råbes teksten ud blandet med lidt rap, jeg synes det fungerer godt.

Resten af Ep’en fortsætter i samme fede stil, og man kan høre at Silent Fracture virkelig mener det. Det lyder til at de har brugt meget tid på denne EP. Jeg kunne godt tænke mig, at forsanger Julian Gilbro prøvede at variere sin stemme lidt mere nogle steder, da det bliver lidt ensformigt. Men den lyder fedt og man kan høre hvad der bliver sunget.

Nummeret “Strung Out” sparker virkelig også røv.  Det starter stille og roligt, men så kommer trommerne listende ind, efterfuldt af “Let Goooooooooooooooooooooo” så vi sku i gang. Igen gode melodier og fede guitar riffs.

Jeg kan også rigtig godt lide det sidste nummer “The Heretic”, der er af samme skuffe.  Teksten på dette, og sådan set også de andre numre, er måske lidt banale, men hva’ faen… Så kan vi alle jo forstå dem, he he.

Jeg håber sku, at høre mere til Silent Fracture, og efter at jeg har hørt deres nye Ep, får jeg lyst til at opleve dem live. Ku være spændende at se, om de kan levere varen der også.  Det tror jeg sgu de kan 🙂

Godt gået drenge!!!

af Sonny Rock