Dagens video – Daze Of June – June

DAZE OF JUNE (tidl. Archives of Alaska) har i løbet af deres meget korte levetid, allerede skabt rigtig god opmærksomhed omkring deres lyd. Med DAZE OF JUNE får du rendyrket metalcore, med hooks og omkvæd i den internationale klasse.

Bandet står klar med deres debut udgivelse “Heart Of Silver”, som er indspillet hos Chris Kreutzfeldt (Scarred By Beauty, Ghost Iris). Men for nu udgiver de den 1. single – “June” fra det kommende album.
Bandet har kun udgivet én EP, med der er meget der tyder på at DAZE OF JUNE er et band man skal holde øje med i fremtiden. DAZE OF JUNE har indgået et samarbejde med Prime Collective omkring det kommende album, og dette samarbejde har nu udmøntet sig i 10 stærke skæringer, der kommer godt omkring det talent som DAZE OF JUNE besidder. Det er hårdt, det er kreativt, det er veludført, men først og fremmest er det voldsomt fængende musik.

”Vi føler os i gode hænder hos Prime Collective, som deler vores høje ambitioner om ikke bare at nå bredt ud i Danmark, men med tiden også ramme det udenlandske marked. Planen for fremtiden er skarpt skåret op.”, udtaler forsanger Benjamin Julian Ganzhorn.

Debutalbummet ”Heart of Silver” udkommer d. 23 marts igennem Prime Collective, og releasefesten er d. 24 marts på Gimle i Roskilde.

Tekst: Prime Collective