Marilyn Manson – Kulturværftet den 15. november – anmeldelse

METALTONE.DK var tilstede,  da goth fra hele landet var samlet i Helsingør på Kulturværftet for at opleve ikonet Marilyn Manson live.

Folk kom med den fedeste stemning og var klar til af give den max gas til Marilyn Manson.

Inden Marilyn Manson gik på scenen, skulle Amazonica varme publikum op. Amazonica er en engesk DJ, som tilsyneladende synes, at det er helt okay af ødelægge det ene klassiske rock nummer efter det andet . Det lød som om, hun havde siddet med 2 playlister på Spotify og ikke har kunne finde ud af, hvilket nummer, hun skulle bruge, og så ellers bare blandet det i én stor pærevælling mixet med techno . Rent ud sagt, så lød det ikke særlig godt. Tror aldrig, at der har været så mange mennesker ude for at ryge til en koncert, som under denne Dj Amazonica. Heldigvis spillede hun kun i små 30 minutter, og efter denne præstation glædede vi bare endnu mere til, at Marilyn Manson skulle på scenen. Hun får ingen stjerner.

Ca kl 21.00 gik der et kæmpe brøl igennem hal 14 i Kulturværftet, da Marilyn Manson kom på scenen. Folk var så klar.

Bransholm Photography

Marilyn Manson brækket sin ankel for lidt over en måned siden . Han havde fået sat et ekstra ben på, så han kunne stå op og give den gas, men undervejs sad han både i kørestol og på en båre, og han fik hjælp til kostumeskifte af et par “læger” på scenen. Det fungerede kanon godt, og hele sceneshowet var super godt. Fedt at han brugte sin ulykke til sit sceneshow med fake læger.

Marilyn Manson gav den max gas fra start til slut.

Der blev sunget med på hit som “Mobscene”, “This is the new shit”,  “We know where you fucking live”,  “Say10” og folk gik amok til “Sweet dreams” og “Beautiful people”.

Marilyn Manson er en meget prof sanger og entertainer, og jeg er helt oppe at køre over at have oplevet ham live.

Han formår at få publikum med og give den gas, selv med en brækket ankel. Det eneste, jeg vil sætte en finger på, er at de havde lidt problemer med lyden nogle gange undervejs, men set over hele aftenen var det en fed koncert, hvor unge goth og ældre hardrockere havde en fantastisk aften. Jeg vil give Marilyn Manson 4 stjener ud af 5.

Rock on, jesper bo

Tekst: Jesper Bo
Billeder: Bransholm Photography