Ny single fra LIVLØS – “Rot & Ruin”

LIVLØS udsender singlen “Rot & Ruin” i forbindelse med kommende Danmarks-tour (videoen findes i bunden af denne artikel).

Singlen “Rot & Ruin” indkapsler et nyt LIVLØS, drevet af mere ambition og motivation end nogensinde før i bandets historie.

Menneskeligt forfald og disharmoni skildres i storladen lyrik ført til livs gennem et råt, eksplosivt og ikke mindst melankolsk soundtrack. Sangen fremviser 3 stadier af skyld; benægtelse, selvindsigt og accept. Derudover skabes der også en personifikation af skylden selv.

Nummeret maler et billede af et optimeret band, der siden udgivelsen af debutalbummet “Into Beyond” har fået talrige liveshows under bæltet, heriblandt optrædener på Copenhell og SPOT Festival 2018.
På vokalfronten er der kommet en anderledes og frisk lyd, som også har løftet den instrumentale del til nye højder, og LIVLØS anno 2019 træder sammentømret ind i et nyt og spændende kapitel, og giver med “Rot & Ruin” en indikator for hvad der kan forventes på et kommende album.

Singlen bliver udgivet i forbindelse med at LIVLØS drager på en 11 koncerter lang Danmarks-tour sammen med HateSphere og Xenoblight i februar og marts måned. Dette bliver formentlig nogle af de eneste muligheder for at opleve LIVLØS live i 2019, inden at bandet trækker sig tilbage i studiet for at arbejde imod den kommende albumudgivelse.

REDUCED TO FLESH DK TOUR 2019
28.02 – København – Hotel Cecil
01.03 – Helsingør – Kulturværftet
02.03 – Aalborg – Aalborg Rock & Metal
08.03 – Aarhus – Radar
09.03 – Svendborg – Spillestedet Harders
15.03 – Odense – Kansas City
16.03 – Esbjerg – Konfus
22.03 – Sønderborg – Sønderborghus
23.03 – Vejle – Bygningen
29.03 – Kolding – Godset
30.03 – Silkeborg – Kedelhuset

/ Pressetekst fra LIVLØS