Dagens Video – Monolith of Apocalypse Arise – Defacing God

I nordjylland sker der hele tiden noget. Et nyt spændende band har set dagens lys. Defacing God er klar med deres debut single “Monolith of Apocalypse Arise”.

Defacing God blev grundlagt i 2015 af frontkvinden Sandie Gjørtz i samarbejde med trommeslager Michael Olsson (Blood Eagle / Caro).

Bandet består ud over ovennævnte af:
Signar Petersen (Lead), tidligere medlem i Mercenary, Theory og Behind the Curtain.
Christian Nielsen (Rythm), tidligere medlem af Drone (Celestial Son)
Rasmus Nielsen (Bass), nuværende medlem i Caro og Essence.

“Monolith of Apocalypse Arise” er et af Defacing God’s tidligere skrevne numre, og er et af de numre som fra start har været med til at definere deres sangskrivning og musiske stil generelt.

“Det er i et nummer som dette, hvor vi for alvor fandt frem til vores egen sangskrivnings-mæssige “dybe tallerken” “, fortæller Sandie Gjørtz, og fortsætter, “Flere numre er dog kommet til som understreger vores stil. Både hurtigere, mere dynamiske, og numre med en okkult vibe over sig, da det er hele vores image og udtryk”.

“Vi har udviklet os meget siden vi startede i 2015, men “Monolith….” er ifølge os selv et rigtig stærkt nummer, hvor man virkelig kan høre de skandinaviske rødder kommer til sin ret. Det er melodisk, men stadig med en old school vibe som vi kan li’ det”, fortæller Sandie.
Selvom at flere stærke numre er kommet til i processen, så blev vi enige om at “Monolith….” skulle være vores første, helt simpelt fordi at den holder og fordi at det som tidligere nævnt, er et af de numre vi lavede, hvor vi for alvor fandt frem til hvad vores stil skulle være. Den giver et rigtig godt billede af, hvad I kan forvente af os” slutter Sandie.

Vi kan oplyse at Defacing God ikke har tænkt sig at stå stille. “Kunst skal ikke laves ud fra en opskrift. Så bliver det bare en rutine”, fortæller de. “Vi har en “grundlyd”, men derfor skal folk ikke forvente at det bare bliver en genskrivning igen og igen” nævner de afslutningsvis.
Planen er fortsat at Defacing God vil blive ved med at presse dem selv op på et højere niveau. De er af en opfattelse at musik ikke bare skal produceres, for at producere noget. Det skal laves med passion, nye inspirationer og med diciplin!

Vi glæder os meget til at følge disse ambitiøse nordjyder. Og så kan de jo snart opleves live, når de går på scenen til Viborg Metal Festival fredag den 1. marts.
Nyd deres debut single her: