Hell Comes Around III – 14. september 2018

Fredag d. 14. september lægger Kansas City i Odense lokaler til release-partiet for den længe ventede vinyl dobbelt-LP, Hell Comes Around III, hvor størstedelen af de nuværende odenseanske metalbands hver har bidraget med et nummer, der kun udkommer på denne specialudgivelse.

Projektet har haft karakter af do-it-yourself lige fra begyndelsen, og som de fleste ved er det ikke helt billigt at finansiere vinyl-udgivelser i disse dage. Men takket være en kombination af egenfinansiering og gavmilde tilskud fra KODA, ORA og Odense Kommunes Musikudvalg er det nu både muligt at udgive numrene i det ønskede vinyl-format og desuden sende de deltagende bands på en længere tour efterfølgende.
Som det fremgår af titlen, er dette tredje nummer i rækken af Hell Comes Around udgivelser, hvor de to første blev udgivet i hhv. 2007 og 2009.
Ligesom nu var formålet dengang at styrke – og vise – sammenhold mellem Odenses metalbands. Det lykkedes til fulde, blandt andet da det første release party var udsolgt allerede en halv time efter dørene åbnede. Og derefter blev begge albums hyppigt afspillet på både de lokale metal- og rockbarer samt til privatfester og som opvarmning til lokale metalkoncerter.
Formanden for den lokale metalforening, Metal Mekka, Christian Jensen håber og forventer at erfaringerne fra Hell Comes Around 1 og 2 vil blive matchet igen med denne tredje udgivelse – og måske endda overgået takket være det særlige i, at det nu er lykkedes at få en vinyl-udgivelse i hus.
Hans optimisme deles af en af med-arrangørerne, Flemming Goldberg-Larsen, der tilføjer, at ”vi fynboer jo måske ikke er kendt som de største verdensstjerner, men det skyldes jo ikke mindst at vi er alt for gode til at hygge os i stedet for at komme ud over rampen. Så mit eget håb er da, at der endnu engang er en masse metalheads fra både nær og fjern, der ønsker at komme og hygge sig sammen med os – til både release partiet og på den efterfølgende tour, som de deltagende bands i øjeblikket selv er i gang med at stable på benene.

HCA III Single Teasers no. 1

Så er vi klar med de første godter fra posen – Arsenic Addict, NORÐ og Skybreaker. Du kan høre dem på din ynglingsstreamingtjeneste på fredag!

Gepostet von Hell Comes Around am Mittwoch, 25. Juli 2018