Steffens Ulve – Debut EP – “Slip Ulven Løs”

Steffens Ulve

Steffen Andersen: Vokal/guitar

Lars Rosendal:  Bas

Simon Brøchner: Trommer

Hvad for man hvis man laver en krydsning af Røde Mor, Steppeulvene, Magtens Korridorer?? Så får man en højtråbende lettere provokerende og beskidt, men rytmisk velfunderet bastard-unge.

Det er nok den bedste beskrivelse af det nye skud på stammen af danske rockbands. Steffens Ulve er ungens borgerlige navn. En unge man lære at elske mere og mere jo mere man er sammen med den.

Steffens Ulve har netop udgivet en EP med 6 stærke numre, som vil rive dig tilbage til 70’ernes lyd af protestsange. Der er ikke tale om den store musikalske revolution…… Og dog… Steffens Ulve får på bedste vis 70’er stilen til at lyde som den skal lyde anno 2017.

Man kan tydeligt høre på Steffen Andersen’s guitarspil og lyd, at han er en garvet Rock/Metal guitarist. Den giver disse numre en ekstra dejlig hårdhed, uden på noget tidspunkt at kamme over. Stilen bliver der. Specielt guitarsekvensen i ”Slip Ulven Løs”, henleder lyden meget til hans tidlige dage i bandet The Silent Low. God gedigen beskidt og let provokerende rock attitude på den fede måde. Bevares, Steffen’s vokal vil aldrig gå over i musikhistorien som en ”Old Blue Eyes”, men det er bestemt heller ikke meningen med dette projekt. Han er beskidt, grov og dejligt provokerende i sin attitude. Og på nummeret ”Transaktion” falder hans vokal perfekt ind i et nummer med fed tempo og aggression.

På trommer er det ikke en ”Hr. hvem som helst” Steffens Ulve har fat i. Simon Brøchner fra Bullet Train Blast sørger for en god solid og erfaren rytmesektion i hvert nummer.

Lars Rosendal på bas har vi ikke det store kendskab til, men det gør ham da heldigvis ikke ringere af den grund. Lars ligger en perfekt dyb bund i de enkelte numre, og hans bas ruller buldrende gennem diverse overgange.

Tilsammen udgør trioen et spændende nyt skud på den danske musikscene. En bastard af en unge er født… Og der går garanteret ikke længe før ungen hylder så du også kan høre den. Steffens Ulve er bestemt et bekendtskab vær.

Deres EP, med titlen ”Slip Ulven Løs”, ligger på diverse streamingtjenester.

Trackliste:

  1. Pegasus I Nat
  2. Slip Ulven Løs
  3. Evolutionens Twist
  4. Dæmonen i Mig
  5. Transaktion
  6. Borgen