Anmeldelser fra juni 2024

Withering Surface – Melodisk dødsmetal

Så alt i alt har vi her endnu et rigtig godt album fra Withering Surface, der fint beviser at “Meet Your Maker” ikke bare var en one-off og så tilbage i hi – et band med masser af saft, kraft og pondus – og et album, der må være en nødvendighed, for alle der er til den melodiske del af dødsmetallen.

Klik på cover for anmeldelse

Withering Surface – Exit Plan

Grimskull – Heavy Metal

 viser hvad det er Grimskulle kan – og det de kan er at levere heavy metal på den helt rigtige måde, så dette album anbefales til alle, der er til god heavy metal.

Klik på cover for anmeldelse

Grimskull – Gathering Shadows

Cainties – Melodisk dødsmetal

Så er du til den melodiske del af dødsmetallen – og er du på samme tid til den gode fortælling, så er dette album lige noget for dig – og jeg var da undervejs lige nødt til at tjekke, om det kunne passe at det var debutalbummet, for det virker så gennemarbejdet at det da mindst måtte være album nr. 2 – men nej – det er debutalbummet.

Klik på cover for anmeldelse

Cainties – Revenant

Maverick – Hardrock

Kender man til bandet Maverick på forhånd, så er dette album en ren “no-brainer” – det er samme gode sound, so man er vant til – ja, måske nogle steder næsten bedre – og kender man ikke bandet, så er dette et rigtig fint sted at stige med på toget.

Klik på cover for anmeldelse

Maverick – Silver Tounge

Big Sun – Heavy Metal / Heavy Rock

Så er du til den gode blanding af heavy metal og heavy rock, så er dette album lige noget for dig – at det så leveres så tight som det er tilfældet her, det gør jo heller ikke noget.

Klik på cover for anmeldelse

Big Sun – Rite De Passage

Altar Of Oblivion – Doom Metal

Så er du til doom metal, der, som her, har en klar rød tråd gennem albummet, så skal du helt sikkert sætte albummet på – det vil du ikke fortryde.

Klik på cover for anmeldelse

Altar Of Oblivion – In The Cesspit Of Divine Decay

Wound Collector – Progressiv dødsmetal

Så en fin dødsmetal EP, med nogle fine eksperimenterende elementer udi det progressive – og det er meget rart at der sommetider er noget, der ikke er ligesom alt det andet – så en klar anbefaling herfra.

Klik på cover for anmeldelse

Wound Collector – Begging For Chicxulub (EP)

Crocell – Dødsmetal / Black Metal

Så kender man Crocell på forhånd, så er der ingen tvivl om at dette album skal høres – og skulle du nu af en eller anden grund ikke kende til Crocell på forhånd, ja, så er dette faktisk et rigtig godt sted at stige ombord på toget – men husk at holde fast, for det kommer til at gå hurtigt.

Klik på cover for anmeldelse

Crocell – Of Frost, Of Flame, Of Flesh

Holycide – Thrash

Så er du til den gode thrash, med fart over feltet, der har lidt aner af den teutoniske stamme af thrashen, så er her et album, der burde være lige noget for dig.

Klik på cover for anmeldelse

Holycide – Towards Idiocrazy

Angel Sword – Heavy Metal

Så næste gang du leder efter noget klassisk heavy metal, så er der her et album på sølle 32 minutters længde, der helt sikkert vil kunne stille noget af din metaltrang – og så kan man jo sagtens trykke på play igen, når albummet er færdigt.

Klik på cover for anmeldelse

Angel Sword – World fighter

Dendera – Heavy Metal

Mask Of Lies viser at Dendera er tilbage – om end det er i en lidt tungere udgave, så er det stadig bundsolidt – og gamle fans såvel som nye, vil helt sikkert finde glæde i dette album – bare sæt det på – og skru så godt op!

Klik på cover for anmeldelse

Dendera – Mask Of Lies

/ Hildebrandt & Fravn